Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’ın McDonald’s Paylaşımıyla Birlikte Dogecoin Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden  McDonald’s ve Dogecoin temalı bir paylaşım yaparak McDonalds tartışmalarına katıldı.

Elon Musk’ın Dogecoin Talebi

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, bir tweet’te McDonald’s’a ilginç bir teklifte bulundu. Musk, McDonald’s’ın ödeme yöntemi olarak Dogecoin’i kabul etmesi halinde gerçek zamanlı olarak “Happy Meal menüsü” yiyeceğini açıkladı. Musk’ın bu paylaşımı sonrası Dogecoin fiyatı %10 arttı. Piyasada ivme kazanan ve toparlanma belirtileri gösteren DOGE, Musk’ın açıklamalarının ardından etklienerek yükseldi.

Yaptığı paylaşımlarla Dogecoin topluluğunu heyecanlandıran Elon Musk, popüler meme coin’in fiyatında önemli artışlara etki ediyor. Popüler şaka kripto para Dogecoin, yaklaşık 9 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.74 dolara ulaşmıştı. DOGE, ulaştığı ATH seviyesinden sonra düşüşe geçti ve beklentilerin uzağında kaldı.

Doge
Doge

Dogecoin Fiyatı Yükselişe Geçti

Musk’ın tweet’i ile kripto para piyasasının düşüş eğilimi nedeniyle 0.12 dolara düşen Dogecoin, %10’luk yükseliş yaşadı. Elon Musk, böyle bir hareketliliğe umutsuzca ihtiyaç duyan Dogecoin’e hayati kıvılcımı sağladı. Şaka kripto para birimleri arasında popülaritesini ve ivmesini kaybeden Dogecoin, Shiba Inu, Baby Doge Coin ve Floki Inu gibi rakiplerine de fırsatlar sunmuştu.

Hype ve spekülasyonun hakim olduğu Şaka kripto para piyasasındaki mücadele veren Dogecoin,  ilk olmamsı ve Elon Musk‘ın destek paylaşımları sayesinde zirvede kalmaya devam ediyor. Yazım esnasında Dogecoin fiyatı 0.1406 dolardı.

Mcdonald'S Espirileri
Mcdonald’S Espirileri

McDonald’s Espirileri

Bilindiği üzere McDonald’s espirileri, piyasanın düşüşünü takiben Crypto Twitter olarak bilinen Twitter’daki kripto topluluğunda ortaya çıktı. Topluluktaki McDonalds esprileri, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor‘dan El Salvador Başkanı Nayib Bukele‘ye kadar birçok ünlü ismi içeriyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.