Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’ın Tweet Atmasıyla Bu Meme Coin Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinMarketCap listesinin ardından, küçük hacimli meme kripto para birimi girişimleri %1.000 kâr oranlarına ulaşabilir. FirstDog ​​(FSD), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), yüzde 5.000’in üzerinde kârla en son örnekler arasında yer alıyor. Artışın ardından değerinin yarısından fazlasını kaybederken, FirstDog’un etrafındaki hype ilgi çekici bir Elon Musk tweetine dayanıyor.  İşte detaylar…

FirstDog Uçuşa Geçti!

FirstDog ​​(FSD), 24 saatlik kazançlarını yüzde 5.000’in üzerine çıkardıktan sonra 1/5 değer kaybederek 0.00000002933’e düştü. Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırıldığında, meme token projesi %350’den fazla arttı. Karşılaştırıldığında, Dogecoin önceki 24 saatte %2’den fazla kazanç elde etti ve şu anda yazı yazılırken 0.1659$’dan işlem görüyor. Genellikle “Dogecoin katili” olarak bilinen Shiba Inu, son 24 saatte %2 düşüşle 0,0000305 $’a geriledi.

Elon Musk’ın”FSD” Tweeti FirstDog’a Yaradı!

FirstDog‘a göre, katılımcıların oynanabilir NFT’ler ve ikincil NFT sarf malzemeleri ile rekabet edebilecekleri bir ticari kart sosyal oyun platformu üzerinde çalışıyor. FSD, Twitter’da CoinMarketCap ve Tesla Inc.’de en çok kazananlar arasında olduğunu kaydetti Projenin reklam çalışmaları, Elon Musk’ın Tesla’nın “Full Self-Driving” hakkında bir tweet’inde kullandığı FirstDog ​​için “FSD” kısaltmasına dayanıyor ( FSAD).”

FirstDog (FSD) Fiyatı

Gün içindeki FSD fiyatı bugün yüzde 5.000 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0000000002672’ye ulaştı. FirstDog‘un 26 milyon dolarlık bir piyasa değeri var. FSD, neredeyse sınırsız arzı nedeniyle piyasa değeri açısından 3931. sırada yer almaktadır. Projenin Twitter hesabının 7,3 bin takipçisi, Telegram kanalının ise 2,2 bin abonesi bulunuyor.

Fsd 1D Graph Coinmarketcap

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.