HaberlerTüm Haberler

Emergent Fidelity Technologies’den İflas Başvurusu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sam Bankman-Fried’in sahibi olduğu Emergent Fidelity Technologies iflas ilan etti.

Çevrimiçi aracı kurum Emergent, bölüm 11 iflas koruması için başvurduğunu açıkladı. Robinhood hisseleri nedeniyle şirketin FTX alacaklıları üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğu düşünülüyordu.

Sam Bankman-Fried’ın Şirketi İflas Bayrağını Çekti

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried ve eski CEO Gary Wang tarafından ortaklaşa kurulan bir firma, Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu.

Ftx Kuruculari Robinhood Hisselerini Kullanici Fonlariyla Satin Aldi

Emergent Fidelity, FTX alacaklılarına sağlayabileceği potansiyel değer nedeniyle, çok çeşitli işletmelerin hemen dikkatini çeken Robinhood Markets’in hisselerine sahipti. Robinhood’un 56 milyon hissesi şirkete aitti.

Bu hisseler, geçen yıl feshedilmiş olan BlockFi kripto para birimi borç vereni tarafından teminat olarak kullanıldı. Ardından Sam Bankman-Fried, hissenin şirket mülkiyetinde kalması gerektiğini savundu. Buna rağmen, federal yetkililer varlıkları almak için Ocak ayında harekete geçti.

Bugünün kapanış fiyatıyla, bu 56 milyon Robinhood hissesi 600 milyon dolardan fazla değere sahip. Bloomberg’e göre, Emergent Fidelity’nin diğer varlığı olarak yalnızca 20,7 milyon dolar nakit bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.