Bitcoin Haberleri

En büyük 8. Bitcoin balinası harekete geçti, yüz milyonlarca dolarlık BTC’yi hareket ettirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasanın en büyük Bitcoin (BTC) balinalarından biri olan anonim bir hesap, yüz milyonlarda dolarlık Bitcoin’i 2 farklı işlemde başka bir cüzdana transfer etti. Kripto para balinalarını izleme platformu Whale Alerts tarafından sağlanan verilere göre gizemli balina, 500 milyon dolar değerindeki varlığını iki ayrı transfer işlemi ile başka bir cüzdana taşıdı. Balina ilk transfer işlemini 11 bin 299 adet Bitcoin (yaklaşık 228 milyon dolar) ile gerçekleştirdi ve bu işlemden 8 saat sonra da 14 bin 545 adet Bitcoin transfer etti. Dev balinanın toplamda transfer ettiği Bitcoin’lerin sayısı 25 bin 844 olarak kaydedildi.

TRANSFERLER BİR BORSAYA MI YAPILDI?

Bitcoin Giris

Kripto para piyasasında, dev balinaların transfer işlemlerini soğuk cüzdanlardan borsaya yapması, büyük bir satış baskısı paniğine ve beklentilerine neden olabiliyor. Bu nedenle bu balinanın yapmış olduğu işlemlerin de bir borsaya yapılmış olma ihtimali endişelere neden oldu. Ancak Blockchain.com tarafından sağlanan verilere göre balinanın Bitcoin’leri taşıdığı cüzdan herhangi bir borsaya ait değil.

EN BÜYÜK 8. BALİNA

Söz konusu gizemli balinanın bu transferleri daha önce de gerçekleştirmiş olması dikkat çekti. Elde edilen verilere göre bu balina, daha önce de 3 milyar dolar değerinde kripto para transfer işlemi gerçekleştirmiş. Son olarak yaklaşık 26 bin Bitcoin’i hareket ettiren balina, BitInfoCharts verilerine göre, piyasanın en büyük 8. kripto para cüzdanı konumundaydı. Ancak balinanın hesabında şu anda sadece 200 dolarlık varlık bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.