HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

En Popüler Metaverse Altcoinlerde Son Durum: MANA, CEEK, Sandbox ve ApeCoin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En Popüler metaverse altcoinlerde son durum: MANA, CEEK, Sandbox ve ApeCoin. Facebook 28 Ekim’de adını Meta olarak değiştirdiğinde bir dönüm noktasıydı. şirket, metaverse projelerini açıkladı. Ardından, metaverse odaklı kripto paralarda keskin bir artış gözlemledik. O zamanlar birçok yatırımcı MANA ve SAND ile ilgileniyordu. Öte yandan, ApeCoin oyuna sonradan katıldı ve hızla liderliği ele geçirdi.

CEEK ve ApeCoin’de Mevcut Durum

Metaverse arazi satışıyla birlikte Türk kripto para yatırımcılarından büyük ilgi gören CEEK, üç haneli bir ralli yaşadı. Ancak 1 dolarlık hedefe ulaşılamadı. Yatırımcılar, arazilerin CEEK ile satılmamasından da hayal kırıklığına uğradı.
Nitekim metaverse arazi satışı başlamadan önce yatırımcıları fiyat düşüşü olasılığı konusunda uyarmıştık. Yazma sırasında, CEEK’in fiyatı 0.248 dolar ‘dı. Bir kez daha 200 milyon doların altında bir piyasa değeriyle, şu anda en iyi 150 kripto para birimi arasında 142. sırada yer alıyor. İşlem hacmi %26 artarak 13 milyon doların üzerine çıktı ve satıcılar hakim olmaya devam ediyor. Metaverse’e odaklanan bir kripto para birimi olan CEEK VR (CEEK), şu anda onuncu sırada yer alıyor.

2.192 milyar dolarlık piyasa değeri ile ApeCoin (APE) tahtını koruyor. En büyük metaverse altcoin olan APE, geçen hafta yaklaşık %10 arttı. Yazma sırasında 7.16 dolara satılıyordu. Ticaret faaliyetindeki düşüşe rağmen, APE son 24 saat içinde %1 arttı. 17 Mart’ta 40 dolara ulaştığında ATH seviyesini belirleyen altcoin, piyasa düşüşü sırasında çok değer kaybetti. APE, Bitcoin 23.700 doların üzerinde işlem gördüğü için iyimserliğini koruyor.

Apecoin Son Durum

SAND ve MANA

Cuma gününden bu yana Decentraland (MANA) yukarı doğru hareket ediyordu. Ancak, hafta sonunun düşük hacmi nedeniyle son 24 saat içinde %6 düştü. Günlük işlem hacmi %20 düştü ve piyasa değeri 1,9 milyar dolar. Benzer koşullar, birkaç kripto para birimi için de geçerlidir, çünkü yatırımcılar, piyasanın Pazartesi günü izleyeceği yöndeki belirsizlik nedeniyle risklerini düşürdü. Yatırımcılar, güvenli buldukları bir fiyattan haftalık ve aylık kapanışın ötesinde alım yapmaya devam edebilir.

Geçen ay, Meta’nın The Sandbox’ı (SAND) satın alacağı yönündeki haberleri, fiyatının hızla yükselmesine neden oldu. Söylenti tek başına yeterli olurdu, ama yine de devam etti. Geçen hafta Oasis (ROSE) ortaklığının duyurusu dışında Meta herhangi bir açıklama yapmadı. Hem tokenlerde hem de arazide (LAND) daha az yatırımcı ile işler SAND için iyi görünmüyor. SAND token şu anda 1,36 dolardan işlem görüyor. Fiyat %3 düşerken işlem hacmi %18 azaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.