HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes’den, Ethereum Yorumu!

Arthur Hayes'e göre, Ethereum ekosisteminde hisse kanıtı kanıtına geçiş başarılı olursa ve Fed para politikalarını değiştirirse Konsolidasyon güncellemesinden sonra en iyi altcoin 5.000 dolara ulaşabilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, bir blog yazısında Ethereum (ETH) fiyat hareketine dair yorumlarını dile getirdi.

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes’den , Ethereum yorumu.  Arthur Hayes’e göre, Ethereum ekosisteminde hisse kanıtına geçiş başarılı olursa ve Fed para politikalarını değiştirirse Konsolidasyon güncellemesinden sonra en iyi altcoin 5.000 dolara ulaşabilir. Hayes’e göre, Fed mevcut oran artışlarını durdurmazsa ve planını değiştirmezse Ethereum 3.500 dolar seviyesinde kalacak. Özellikle yönetici, beklenen Eylül güncellemesinin piyasa tarafından yeterince değerlendirilmediğini düşünüyor. Hayes’e göre “Söylentiyi al, haberi sat” senaryosu olmayacak. Birleşmenin ardından, Ethereum deflasyon yaşayacak ve kıtlığını artıracak. Merkeziyetsiz finans giderek daha popüler hale geldiğinden, deflasyon oranı artmaya devam edecek.

Ethereum’un Geleceği: Fed Para Politikası ve Birleştirme

Hayes, Ethereum’u eleştiren kişilerden biriydi aslında. ETH fiyatının 2018’de çift hanelere düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etti. Hayes daha sonra 2020’de Ethereum ekosistemi için güvenini dile getirdi. Tanınmış iş adamının görüşüne göre merkezi olmayan finans, mevcut finansal sisteme “ciddi bir alternatif” sunuyor. BitMEX’in eski başkanı, Birleşme başarısız olursa ve Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederse Ethereum’un “karanlık dönemine” gireceğini tahmin ediyor. Zirvesinden itibaren, Ethereum %65.93 düştü.

Ethereum Eth 1

 

Dev Platformdan Ağustos İçin Ethereum Tahmini

Daha önce beklentilerin gerisinde kalan Ethereum, şimdiden 1.700 doları aştı. Yatırımcılar, ETH’nin yakın gelecekte 2.000 dolara ulaşıp ulaşmayacağı konusunda spekülasyon yapıyor. 31 Ağustos’a kadar CoinMarketCap’teki kripto topluluğu, ETH fiyatının 2.127.98 dolara ulaşmasını bekliyor. Şu anda, ETH fiyatı 1.659 dolar. Bu da %23’lük bir artışa işaret ediyor. Anket 2.685 oy aldı. Ekosistemin Eylül ayında Proof-of-Work (PoW) algoritmasından Proof-of-Stake (PoS) yöntemine geçişi, ETH fiyatındaki artışı tetikleyen faktörlerden biri. Birleştirme güncellemesini sabırsızlıkla bekleniyor.

Dvb

1.228 kişiden oluşan anket, Eylül ayı fiyat tahminini ortaya çıkardı ve Ethereum’un 30 Eylül’de 2.390 dolara ulaşması bekleniyor. Bu %38’lik bir kazancı temsil ediyor. Finder ekibinin araştırma ekibindeki 53 kripto ve Web3 uzmanı, Ethereum fiyatının yılı 1.711 dolardan kapatacağını tahmin eden daha ihtiyatlı bir çalışma yayınladı. CoinPedia analistleri ise daha iyimser ve ETH’nin yılı 2.142 dolardan kapatacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.