Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

ETH Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler Açıklandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ETH balinalarının satın aldığı altcoinler açıklandı. Shiba Inu (SHIB), piyasa fiyatı değişikliğinden sonra bir geri arama yaşadı, Ethereum cüzdanındaki pozisyonunu kaybetti ve ikinci sıraya geriledi.

Peki, ETH balinalarının sevdiği diğer altcoinler neler?

Coinnewstr.com olarak en güncel verileri paylaşıyoruz… Ethereum balinası hangi kripto para birimini tercih ediyor? WhaleStats’ın son verilerine göre, son fiyat trendi ile Ethereum balinalarının elindeki SHIB’nin net varlık değeri düştü. Birincilik kategorisi artık “diğer belirteçler” kategorisine ait. Bu, büyük miktarda kripto paraya sahip yatırımcıların fonlarını tek bir tokene aktarmayacakları ve fonlarını yeniden dağıtmayacakları anlamına geliyor.

Eth Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler Açıklandı!
Eth Balinalarının Satın Aldığı Altcoinler Açıklandı!

ETH balina cüzdanında SHIB’nin hakimiyetinin %7,24’e düştüğü tablodan görülebiliyor. Başka bir token kategorisi %7,49 ile lider durumda. SHIB’den sonra kripto para borsası FTX’in FTX Token’ı (FTT) %5,03 ile üçüncü sırada yer alıyor. FTT’yi, ABD dolarına sabitlenmiş istikrarlı bir para birimi olan Tether (USDT) izledi. Aynı zamanda kripto para piyasasındaki düşüş devam ediyor.

Bitcoin, 50.000 dolarlık bir fiyatla tekrar denedi, ancak önceki tüm denemeler gibi başarısız oldu. BTC’nin geçen Cumartesi günü 58.000 ABD Dolarından 42.000 ABD Dolarına düşmesinden bu yana, birden fazla denemeye rağmen, varlık 50.000 ABD Dolarına geri dönmedi.

Altcoinlerin trendi de kararsız ve çoğu biraz kırmızı. Ethereum 4.000 doların üzerinde kalmak için çok çalışıyor. Geçen hafta 4.650 ABD Dolarından 3.500 ABD Dolarına düştü ve 4.400 ABD Dolarının üzerine çıkmadan önce bir “hız treni” gibiydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.