AnalizEthereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

ETH Fiyat Analizi: Yeni Bir Artış İçin Gerekli Seviyeler Neler? – 31 Mart 2022

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoin Ethereum 3.320 dolarlık destek seviyesinin üzerinde,  konsolide oluyor. NewsBTC’den Aayush Jindal’ın teknik analizine göre, yakın gelecekte yeni bir yükseliş trendi başlatmak için 3.450 doları aşması gerekiyor.

Ethereum’un Gözü Daha Fazla Yükselişte

Ethereum kısa bir aşağı yönlü düzeltmeye başladı ve şuanda 3.480 dolar seviyesinde, ancak boğalar 3.335 dolar seviyesinin yakınında aktifti. 3.335 dolara yakın bir dip yapıldı ve fiyat şu anda tırmanıyor. 3.482 dolardan 3.334 dolara hareketin %50 Fib izleme seviyesinin üzerinde bir artış meydana geldi. ETH/USD saatlik grafiğinde, 3.415 dolara yakın dirençli önemli bir sözleşme üçgeni de inşa ediliyor.

Eth Fiyat Analizi: Yeni Bir Artış İçin Gerekli Seviyeler Neler?
Eth Fiyat Analizi: Yeni Bir Artış İçin Gerekli Seviyeler Neler?

3.420 dolar seviyesinin yakınında ETH direnç görüyor. Bir sonraki önemli direnç 3.450 dolar yakınında bulunuyor. Yeni bir yükseliş trendine başlamak için ETH, 3.450 dolarlık engeli aşmalı.

Yukarıdaki senaryoda, ETH muhtemelen 3.500 dolardan fazla olabilir. Boğaların yukarı yönde bir sonraki büyük hedefi 3.650 dolar olabilir.

 

Düşüşler Sınırlı mı?

Ethereum, 3.420 doların üzerinde yeni bir yükseliş eğilimi başlatmazsa, Jindal yeni bir düşüş eğilimi başlatacağına inanıyor. Aşağı yönde, 3,360 dolar başlangıç destek seviyesi olarak hizmet ediyor. Bir sonraki önemli destek 3.350 dolar civarında görülüyor. 3,320 dolarlık bölge ve bağlantılı bir yükseliş çizgisi ana desteklerdir. 3.320 dolarlık destek bölgesinin altında bir kırılma ve aşağı yönde 100 saatlik basit hareketli ortalama, boğaları kısa vadede çok fazla baskı altına alabilir. Yukarıdaki senaryoda, ETH 3.250 dolara düşebilir.

Teknik Göstergeler Neler Söylüyor?

. ETH/USD için MACD, pozitif bölgede saat bazında kademeli olarak ivme kaybediyor.
. Saatlik RSI — ETH/USD için RSI şu anda 50’nin üzerinde.
. 3,320 Dolar – Büyük Destek Seviyesi
. Ana direnç seviyesi 3.450 dolar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.