Ethereum HaberleriBitcoin Haberleri

ETH fonlarındaki çıkışlar Merge haftasında da devam etti! BTC ise girişlerle şaşırttı…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

15 Eylül 2022 tarihine kadar Proof of Work (PoW) konsensüs algoritmasında çalışan Ethereum (ETH) ağı, 15 Eylül’de başarıyla tamamlanan Merge (Birleşim) güncellemesinin ardından Proof of Stake (PoS) mekanizmasına geçiş yaptı. Ağdaki enerji tüketimini %99,9 oranda azaltacak olan, verimliliği ve işlem hızını yükseltirken işlem ücretlerini düşürmesi beklenen bu geçiş sonrasında Ethereum, beklenen yukarı yönlü fiyat hareketlerini ortaya koyamadı. Merge sonrasında Ethereum fonlarından çıkış ve Bitcoin fonlarına giriş kaydedildi.

ETHEREUM’DAKİ ÇIKIŞLAR MERGE HAFTASINDA DA DEVAM ETTİ

Ethereumdaki Cikislar Merge Haftasinda Da Devam Etti

Avrupa’nın en büyük kripto para fon yöneticisi Coinshares, haftalık kripto para fon raporlarını paylaştı. Coinshares’in 12-16 Eylül tarihlerini kapsayan haftaya ilişkin paylaştığı raporda Ethereum fonlarında aylardır devam eden çıkışların, Merge haftasında da devam ettiği kaydedildi. Verilere göre geçtiğimiz hafta Ethereum fonlarından 15,4 milyon dolarlık çıkış yaşanırken, bu fonlardan 2022 yılındaki toplam çıkış ise 375 milyon dolara ulaştı.

BTC FONLARINDA GİRİŞ KAYDEDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Ethereum fonlarında yaşanan çıkışların aksine Bitcoin fonlarında ise girişler öne çıktı. BTC fonlarında toplamda 17,4 milyon dolarlık giriş kaydedilirken, Short BTC fonlarında da 2,6 milyon dolarlık girişle yine pozitif bir tablo ortaya koyuldu.

Bir diğer taraftan söz konusu haftada Solana (SOL) fonlarında 1,4 milyon dolarlık, Ripple (XRP) fonlarında 300 bin dolarlık ve Cardano (ADA) fonlarında da 100 bin dolarlık giriş kaydedildi. Toplam net yatırım tutarı da 7,3 milyon doları buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.