Ethereum HaberleriHaberler

Ethereum Balinaları, Bu 5 Altcoine Hücum Etti!

Ethereum (ETH) balinaları, bu 5 altcoini agresif biçimde satın aldıkları görülüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para fiyatlarındaki artışın ardından balinaların satın almaları dikkat çekmeye başladı. Ethereum balinaları ise agresif bir şekilde 5 altcoini aldıkları görülüyor.

Ethereum Balinaları Bu Altcoinlere Yöneldi

Kripto izleme portalı WhaleStats‘a (FTT) göre FTX Token, geçen hafta Ethereum balinaları için 1 numaralı hedef oldu. ETH balinaları, yedi günlük bir süre boyunca vadeli işlemler, kaldıraçlı tokenler ve OTC için bir kripto para birimi türev ticaret platformu olan FTX’in değişim belirteci olan FTT’ye 5,1 milyon dolardan fazla harcadı.

Ayrıca, yapılan açıklamalara göre ilk 100 ETH cüzdanı 13.8 milyon dolardan fazla ETH satın aldı.

Toplanan verilere göre Chainlink (LINK), bu hafta ETH balinaları için en popüler üçüncü altcoin oldu. Chainlink’in bir oracle platformu olan kripto para birimi LINK’e 370.000 dolardan fazla harcandı. Sonuç olarak, ilk 100 Ethereum cüzdanı önemli miktarda LINK aldı. Yazım sırasında, LINK 17 doların üzerinde işlem görüyordu.

Chainlink
Chainlink

WBTC, SHIB ve SAND

Araştırmaya göre, Ethereum balinaları şu anda dördüncü sırada yer alan Shiba Inu (SHIB) biriktiriyor. Geçen hafta ilk 100 ETH adresinin SHIB’ye 256 bin doların üzerinde yatırım yaptığını belirtmekte fayda var.

The Sandbox (SAND), Ethereum balinalarının beşinci favorisi konumunda. Bir metaverse coin  olan SAND şu anda 3,6 doların üzerinde işlem görüyor ve balinalar geçen hafta 207 bin doların üzerinde SAND satın aldı.

Sand
Sand

Bunun yanı sıra, Ethereum balinaları, Bitcoin fiyatına bağlı bir kripto para birimi olan Wrapped Bitcoin‘e (WBTC) büyük ilgi gösteriyor. Geçen hafta, en iyi 100 Ethereum adresi, ortalama 4,65 milyon dolardan fazla WBTC satın aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.