HaberlerAltcoin Haberleri

Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Yöneldi: Dev Miktarda Alım Gerçekleşti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto balina izleyicisi WhaleStats verilerine göre 2 Ethereum balinası son 24 saat içerisinde yüklü miktarda MATIC aldı. Dev kripto varlıklara sahip balinalar, ilk olrak 900.000,  sonrasında ise 999.999 MATIC alımı yaptı.

Balinalardan Yüklü MATIC Alımı!

WhaleStats’in paylaşımlarına göre kripto balinaları, ilk olarak 900.000, sonrasında ise 999.999 MATIC alımı yaptı. İşlemler sırasıyla 2.088.999 dolar ve 2.329.977 dolara denk geldi. Polygon blok zincirinin yerel kripro para birimi MATIC, bundan 4 gün önce 1.62 dolardan seviyelerindeyken %55 artarak  2.52 dolara kadar yükseldi..

MATIC fiyatı, bu yazının kaleme alındığı sırada 2.52 dolar seviyelerindeki seyrini sürdürüyor. Balina alımının yanı sıra fiyat artışı daha fazla kullanıcının Polygon’un artan verimliliği ve ölçeklenebilirlik çalışmalarının sonucu diyebiliriz. Polygon’un 9 Aralık için belirlediği sanal “zk day” beklentisi giderek artıyor.

[ccpw id=”18641″]

Etkinliğin odak noktası; zk-STARK‘ların, ZK kanıtlarının uygulamaları ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in panelde konuşması olacak. Polygon, birincil blok zincirlerin üzerinde çalışarak işlemlerini hızlandıran bir Layer 2 ürünüdür. Ethereum ağının tıkanıklık ve yüksek işlem ücreti ile sonuçlanan ölçeklenebilirlik sorunlarını çözümlerine odaklanır. CMC verilerine göre MATIC, 16.6 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük on dördüncü kripto para birimidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MATIC Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

Balinaların Altcoin İlgisi ve Uzman Görüşleri

Kripto para uzmanların da sıkça dile getirdiği MATIC coin, projesi ve destek ekibiyle dikkat çekiyor. Deneyimli analistler potansiyel barındıran kripto paralar listesinde MATIC’e yer verdiği biliniyor. Bununla birlikte balinaların yoğun ilgisi fiyatı etkileyen önemli bir faktör diyebiliriz.

Whale Stats, geçtiğimiz dönemlerde balinaların dev miktarda Shiba Inu alımları yaptığını bildirmişti. En büyük Ethereum cüzdanlarının popüler kripto parası Shiba Inu, birinciliğini koruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.