Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum Balinaları Bu Altcoini Topluyor: “Ralli Gelebilir”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önde gelen bir kripto para birimi olan Polygon (MATIC), kısa süre önce blok zincirinde çok beklenen EIP 1559 uygulaması hakkında bir güncelleme sağladı. Bu arada, Ethereum balinalarının bu altcoini topladığı öğrenildi. İşte detaylar…

MATIC, Yeni Bir Güncellemeye Hazırlanıyor!

Polygon, yerel MATIC belirtecini yakma ve daha düşük işlem maliyetleri açısından EIP 1559 güncellemesinden faydalanacaktır. MATIC tokenlerinin yakılması, erişilebilir jeton miktarının zamanla azalabileceği ve bunun sonucunda fiyatın yükselebileceği anlamına gelir. Resmi açıklamalarına göre, Polygon’un 10 milyar adetlik bir arzı var. Polygon PoS, EIP-1559 uygulamasına ilişkin analizlerini yayınladı. Araştırmamıza göre ağda EIP 1559’un benimsenmesi, toplam MATIC arzından yıllık 27 milyon token yakılmasıyla sonuçlanacak.

Ethereum balinaları bu haberin sonucunda daha aktif hale gelmiş görünüyor. Whalestats‘ın şu anda 157. en büyük Ethereum balinası olarak yer aldığı gizemli balina, 7 ayrı işlemde 17.3 milyon dolar değerinde 7.483.202 MATIC satın aldı.

Whalestats‘tan alınan veriler, MATIC‘in şirketin portföyündeki en büyük üçüncü varlık olduğunu ortaya koyduğundan (yüzde 8,95), Balina MATIC’i agresif bir şekilde satın alıyor gibi görünüyor. Tether (USDT), 45.953.328 token ile balinanın ikinci en büyük pozisyonu olmaya devam ediyor. Bazıları bunun, aynı balinanın gelecekte daha fazla MATIC alabileceği anlamına geldiğini düşünüyor. Balina, yazı yazılırken 21.763.310 $ değerinde toplam 10.217.247 MATIC tokenine sahiptir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.