Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Ethereum Balinaları, Shiba Inu ve Bu Altcoinlere Yöneliyor!

Dev Ethereum balinaları, popüler şaka kripto parası birimi Shiba Inu (SHIB) ve merkezi olmayan finans (DeFi) altcoinleri  biriktiriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu Ve Bu 3 DeFi Altcoin, Dev Ethereum Balinalarının ilgisini Çekiyor!

Dünyanın en güçlü Ethereum balinaları, popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB) ve merkezi olmayan finans (DeFi) altcoinlerinden oluşan bir koleksiyon biriktiriyor.

Ethereum Balinalarının Shiba Inu İlgisi

Blockchain takipçisi WhaleStats’a göre Ethereum balinaları veya cüzdanlarında en az 1.000 ETH bulunan yatırımcılar hala Dogecoin rakibi Shiba Inu’yu tercih ediyor.

Shiba Inu (SHIB), son yedi gün içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan 10. token ve bu yazı yazılırken yatırımcılar tarafından portföylerinde tutulan üçüncü en büyük kripto para birimi.

Balinalar Bu Altcoinlere Akin Ediyor

 

Shiba Inu, yazı yazılırken 703.607.977$ işlem hacmiyle son 24 saatte yüzde 4.89 düştü ve şu anda 0.00002285$’dan işlem görüyor.

Ethereum Balinaları Bu altcoinlere Yöneldi

Balinalar Merkezi olmayan kredi sistemi Aave, DeFi platformu Nexo ve derin likidite ağı WOO Network, DeFi sektöründe yoğun harcama yapan ETH balinaları arasında yer alıyor.

WhaleStats istatistiklerine göre NEXO, AAVE ve WOO, son yedi gün içinde ETH balinaları arasında en çok satın alınan altıncı, yedinci ve sekizinci altcoinler oldu.

Geçtiğimiz hafta, ETH balinaları en çok USD Coin (USDC) ve Tether (USDT) stabilcoinlerini biriktirdi, bunu Ethereum ve Binance’in stabilcoini BUSD izledi. Wrapped Bitcoin (WBTC) ise listede altıncı sırada.

WhaleStats (FTT) verilerine göre, FTX Token şu anda Ethereum hariç en büyük ETH balinaları arasında dolar bazında en büyük token.

Balinalar tarafından token stoklanmasındaki son eğilim, ETH’nin şu anda 2.541 dolardan işlem gören fiyatı ile çok aylı bir düşüşten kurtulmaya çalışmasıyla ortaya çıkıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.