HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum (ETH) Kaç Doları Görecek: Olumlu Gelişmeler Yaşanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) kaç doları görecek: olumlu gelişmeler yaşanıyor. En büyük alternatif altcoin önceki gün 1.422 dolara yükseldi. Yazma sırasında, fiyat 1.350 dolar’dır. Ethereum ile ilgili en son gelişmeler neler oldu?
Kısa ve uzun vadeli fiyat beklentileri hangi seviyeleri gösteriyor? Mevcut fiyattan Ethereum (ETH) satın almak mantıklı mı? İşte detaylar.

Ethereum Stake

Tanınmış bir Çinli madenci ve ETH destekçisi olan Jiang Zhuoer’e göre, Ethereum geliştiricilerinin Eylül ayında birleşmesi beklense de, süreç genellikle ertelenecek ve Dapps’in değiştirilmesi gerekecek. Birleşme olasılığının en yüksek Kasım ve Aralık ayları arasında olacağı sonucuna vardı. Ethereum fiyatı, Merge’nin tarihleriyle ilgili daha kesin konuşulması sonucu arttırdı.

Ethereum Stake

ETH için staking faaliyeti hızla hızlanıyor gibi görünüyor. 17.888.663.888 dolar ile ETH 2.0 Mevduat Sözleşmesinin toplam değeri bir ayın en yüksek değerine ulaştı. Gerçekte, Curve Finance’te daha fazla işlem, Mayıs ve Haziran’daki panikten sonra artık ETH yerine STETH’nin yerini alıyor. Katılmayan yatırımcılar, yaklaşan birleşme nedeniyle yüzde 4 daha ucuza değiştirilebilen stETH ile çok ilgilenmeye başladı. Doların istikrarının kısa sürede geri döneceği açık.

Ethereum Fiyat

Yazma sırasında, Ethereum (ETH) fiyatı 1.313 dolarlık destek ile 1.386 dolarlık direnç arasında sabitlendi.
Mevcut seviye dirence çok yakın olduğundan, şu an için boğaların daha güçlü olduğunu varsayabiliriz. Alıcılar aktif olmaya devam ederse, 1.386 dolarlık engel aşılabilir ve 1.400 doların üzerinde bir beklemeye ulaşılabilir. 1.281 dolar çok önemli bir destek seviyesi ve yatırımcıların buna özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Belirleyici faktör Pazartesi haber akışı olacak.

Ethereum Fiyat Tahmin

İlk hedef 1.500 dolar ve kritik destek bölgesi korunduğu sürece yükseliş devam edecek. İflas eden işletmelerle ilgili gelecekteki raporların artık fiyatlandırma üzerinde bir etkisi olmayabilir. FED‘in son açıklamaları da ortalığı biraz sakinleştirmeyi amaçlıyor. Buna ek olarak, piyasa paniğinin bir sonucu olarak aşırı satılan Ethereum için daha uygun yerler var. Birleşme tarihinin Ağustos ayında onaylanması, ETH fiyatını bir kez daha 2.000 doların üzerine çıkarabilir.

Normalde işler böyle giderdi ama aylardır gördüğünüz gibi işlerin çok farklı gittiği günler de oldu. Yatırımcılar kendi risk analizlerini yapmalı ve gerektiğinde pozisyonlarını ayarlamalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.