Haberler

Ethereum, Fed Duyurusundan Sonra 2.700 Doların Üzerine Çıktı, Sırada Ne Var?

Dün Fed duyurusunun ardından Ethereum 2.700 doların üzerine çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün Fed duyurusunun ardından Ethereum 2.700 doların üzerine çıktı. Merakla beklenen toplantı sonuçlanmış ve Fed’in faiz oranlarını %0,25 artırdığı ortaya çıkmıştı. Ethereum haberlere olumlu yanıt verdi ve son düşüşten bu yana yaşadığı düşüşten toparlandı. Şimdi dijital varlık 2.700 doların üzerinde oturuyor ancak bu fiyat noktasında hala istikrarlı olmaktan uzak.

Ethereum’un Çarşamba günkü rallisi memnuniyetle karşılandı ve Fed’in kararının ardından kripto para birimlerine yönelik daha fazla yükseliş eğilimi gösterdi. 2.522 dolarlık direnç noktasını tamamen parçaladıktan sonra, dijital varlık çok daha büyük direnç noktalarını test etmeye başladı. 2.800 doların hemen altındaki ayılar tarafından monte edilen bu direnç, ETH’nin geri düştüğünü gördü.

Bununla birlikte, son ralli, kısa vadede bile olsa dijital varlığı yükseliş yoluna soktu. Şu anda 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor, bu da varlığın bu fiyatlarla satın alınmasına yönelik duyarlılığın pozitife doğru kaydığı anlamına geliyor.

Göstergeler, 2.600 dolar seviyesinin hemen üzerinde kripto para birimi için önemli desteğin oluştuğuna işaret ediyor. Ancak şu anki fiyatında bir sonraki direnç noktası 2.839 dolarda. 2.800 doların üzerinde basit bir kırılma, ayıların tutması gereken pozisyon bu olduğu için bunu kolaylaştırabilir.

Piyasa mevcut trendindeyken, başka bir boğa koşusu oluşturmak için dijital varlıkların dokunması gereken önemli noktalar var. Ethereum için bu, kripto analisti Justin Bennett’e göre 2.800 doların üzerinde. Bu pozisyon, dijital varlığı, bir sonraki testin alıcılar için olacağı 3.000 dolara maruz bırakacaktır. Boğa trendini sürdürmek için alıcıların bu noktanın üzerinde momentumu sürdürmesi veya hatta artırması gerekeceği güvenle varsayılabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.