Altcoin HaberleriAnalizEthereum HaberleriHaberler

Ethereum Fiyat Analizi: AVAX ve ADA’da Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri hafta sonuna oldukça güzel başladı. Aşağı doğru olan grafikler ile geçtiğimiz haftayı geride bırakırken, kripto para birimlerinin hafta sonuna oldukça güzel başladıklarını söyleyebiliriz. Lider kripto para birimi Bitcoin tekrardan 49.000 dolarlık seviyenin üzerine yükselirken Ethereum ve diğer altcoinler de yükseliş grafikleri çiziyor.

Ethereum Fiyat Analizi!

Yazımızın kaleme alındığı an itibari ile 3.251 dolar bandında işlem gören Ethereum, son 24 saat içinde %4’ün üstünde artış kaydetmiş oldu. Dolayısıyla son geri çekilmeler esnasında 3.000 dolar sınırına kadar gerileyen Ethereum, oldukça iyi bir performans sergiledi.

Ethereum-Coin-Turk
Ethereum-Coin-Turk

Analistlerin açıklamalarına bakılırsa Ethereum fiyatı için ilk büyük direnç 3.355 dolar bandında bulunuyor ve piyasa hacmi bakımından en büyük ikinci kripto para biriminin bu seviyeye ulaşabilmesi için 3.200 dolarlık seviyeyi kaybetmemesi gerekiyor.

Öte taraftan yukarı yönlü ilk büyük direncin 3.370 dolar bandında olduğu ve 3.500 doların da kilit direnç olduğu ifade edilebilir. Ancak eğer ETH 3.200 dolarlık mühim desteği kaybederse 3.122 dolardaki ilk büyük desteğe kadar gerileyebilir. 3.122 doların kaybı ise 3.000 dolara doğru bir başka düşüşü tetikleyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

AVAX ve ADA Fiyat Analizi

Ağustos ayı içerisinde fiyat performansları ile Avalanche (AVAX), Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) adından söz ettiriyor. Her ne kadar Ripple iki kripto para biriminin arkasında kalsa da mühim seviyelerin üstünde bulunması yatırımcıların içini bir nebze rahatlatıyor.

Yazının kaleme alındığı an itibari ile son 24 saat içinde %10’un üstünde artış kaydede ADA, 2,84 dolar bandında işlem görüyor. ADA geçtiğimiz günlerde 2,9 dolar ile kendi rekorunu kırmıştı ve bundan sonraki yukarı yönlü hamlenin 3 dolar üzerine olacağı ifade ediliyor.

Bunun yanında AVAX da yazının hazırlandığı sırada gene %10’un üstündeki artış performansı ile 47,1 dolar bandında işlem görüyor. AVAX Şubat ayında görmüş olduğu 59 dolarlık rekorunu kırabilmiş değil. Ancak artış hareketlerinin devam etmesi halinde AVAX’ın yeni bir rekor seviyeye erişmesi mümkün görünüyor.

Öte taraftan piyasa kdeğeri bakımından en büyük 6. kripto para birimi olan XRP de son 24 saat içinde %7 artış yaşadı ve 1,16 dolardan işlem görüyor. Şu an için XRP’nin önünde 1,20 doların direnç olarak çalışabileceği ve bu seviyenin üzerine yapılacak bir hamle ile kripto paranın daha yüksek seviyeleri görebileceği düşünülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.