Kripto Para BirimleriEthereum Haberleri

Ethereum İçin Kritik Veri:ETH Yükselişe Geçer Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu bilgi Ethereum için kritik! ETH artar mı?Yazı kaleme alındığı sırada, Ethereum’un fiyatı 3.040 dolar’dır Piyasalardaki genel artış nedeniyle fiyat değişti. ETH yatırımcıları, 3.000 dolarlık psikolojik desteğin hala büyük ölçüde korunuyor olması nedeniyle özellikle heyecanlanıyor. Fiyat artışını destekleyen bir diğer gösterge ise kayda değer. ETH fiyatı yakın gelecekte yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum (ETH) Yorum

Santiment‘in verilerine göre ETH’deki oynaklığa rağmen yatırımcılar birikmeye devam ediyor. ETH’nin Coin Yaşını veya varlıkların cüzdanlarda geçirdiği süreyi analiz eden bu gösterge, uzun vadeli yatırımcıların sayısının arttığını ortaya koyuyor. Bu aynı zamanda, kripto para biriminin düşük performansına rağmen, önde gelen Ethereum adreslerinin piyasada hala ETH edindiği anlamına gelebilir.

Ethereum İçin Kritik Veri:eth Yükselişe Geçer Mi?
Ethereum İçin Kritik Veri:eth Yükselişe Geçer Mi?

 

Ethereum Tüm zamanların en yüksek seviyesinden %50’nin üzerinde düştü. Bunun nedeni, piyasanın finansal piyasalardaki geniş düzeltme ve riskten kaçınma eğilimleridir.

ETH Artabilir

Uzun vadeli yatırımcı sayısındaki artışın yanı sıra önemli gelişmeler yaşandı. IntoTheBlock verilerine göre, Ethereum en büyük borsa çıkışlarından birini yaşıyor. Zincir üstü analitik, merkezileştirilmiş borsa ETH rezervlerinin 2022’de hızla düştüğünü ve 1,08 milyonu aştığını keşfetti. ETH staking arttıkça, 10 milyondan fazla ETH dolaşımdan kaldırıldı. Sözleşme, 8 Ethereum yatırır ve belirli bir miktarda Ethereum’u kilitleyerek en az üç ay boyunca tutarlı bir gelir garanti eder. Proof-of-stake ağına tam transferin ardından, Coinbase’in daha önce kullanıcılarına bildirdiği gibi, APY %5’ten %12’ye yükselecek.

Ethereum ana ağı, Proof-of-Stake Beacon Network ile birleştiğinden, boğalar 3.000 $ işaretini elinde tutmaya çalışıyor. Eth 2.0 olarak adlandırılan programlanabilir blok zincirinin iş kanıtı ve hisse kanıtı zincirlerinin uzun zamandır beklenen birleşimi, Ethereum geliştiricileri tarafından geçen hafta başarıyla test edildi.

Araştırmacılar, birleştirme testi başarıyla tamamlandıktan sonra ana ağ lansmanının Haziran sonunda gerçekleşmesini bekliyorlar. Eth 2.0 güncellemesi tamamlandıktan sonra, gözlemciler kurumsal kullanımın artmasını öngörüyor. Haziran yaklaştıkça, fiyat lehine çalışan bir dizi faktör olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.