HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum Kaç Dolar? Ethereum Yıl Sonu Beklentileri Neler?

Piyasa değeri açısından en büyük altcoin olan ETH'nin fiyatlandırmasını ve gelecek beklentilerini inceleyelim.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum kaç dolar? Ethereum yıl sonu beklentileri neler? Hafta sonu kripto para piyasası küçük bir düşüşle başladı. Altcoinler de düşüşler görürken, lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) yüzde 1,3 geri çekildi. Piyasa değeri açısından en büyük altcoin olan ETH’nin fiyatlandırmasını ve gelecek beklentilerini inceleyelim. İşte detaylar.

Ethereum Kaç Dolar?

Yazma sırasında, piyasa değerine göre (145 milyar dolar) ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un fiyatı 1.195 dolar. ETH’nin son  %1,7 düşüşüne rağmen, ETH ve BTC’nin grafiklerinin birbirine benzediği söylenebilir.

Eth EthereumAyrıca, en iyi 10 kripto para birimi arasında ETH en güçlü performansa sahipti ve Solana (SOL) ile birlikte dünde  %12’den fazla değer kazandı. Son düşüşlere rağmen, ETH’nin aylık %4’lük bir büyüme ile hala büyüdüğü söylenebilir.

Öte yandan ETH’nin haftalık gerileme boyunca 1.000 dolar sınırına düştüğü görüldü. Bununla birlikte, 1.000 doların altındaki düşüş, kritik bir psikolojik ve teknik desteği ihlal edeceğinden, satın alma talebi tarafından şu anda durduruldu.

Ek olarak, 18 Haziran’da 881 dolardan ve 15 Temmuz’da 1.287 dolardan ETH, alt ve üst seviyeleri oluşturdu. Analistler, 881 dolarlık kaybın 800 dolarlık bir testle sonuçlanabileceğini tahmin ediyor. Ek olarak, 1.287 dolarlık yüksek bir fiyat, 1.320 dolarlık testi vurgulayabilir.

Yıl Sonu Ethereum Hedefi

Aslında, piyasa belirsizliğinin mevcut durumu göz önüne alındığında, ETH’nin yıl sonu hedeflerine ilişkin kesin bir projeksiyon yapılmadığı açıktır. Ancak konsolidasyonun 19 Eylül haftasında gerçekleşmesi beklendiği için ETH fiyatında bir artışın görülebileceğine inanılıyor. Elbette bunun için daha fazla gecikme beklenmiyor ve birleşmenin başarılı olması bekleniyor.

Ek olarak, uzmanların bir artış için ilk fiyat tahmininin şu anda 2.000 dolar olduğu söylenebilir. Bu yıl 16 Kasım’da görülen 4.891 dolar’lık ATH seviyesini aşmanın zor olacağı tahmin ediliyor. Ancak kripto para ortamındaki değişikliklerin hızlı bir şekilde gerçekleştiği ve fiyatlar üzerinde önemli bir etkisi olduğu da göz ardı edilmemelidir.

Bu yazıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, kripto para birimleri ile ilişkili yüksek düzeyde volatilite  ve risk olduğunun farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.