Analiz

Ethereum Teknik Analiz: Takip Edilmesi Gereken ETH Seviyeleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum 4.500 dolar seviyesini kontrol edemedi ve yeni bir düzeltmeye gitti. Geçtiğimiz günlerde yeni ATH yakalayan Ethereum, yeniden yükseliş sinyalleri veriyor. İşte takip edilmesi gereken kritik ETH seviyeleri.

Ethereum Yükseliş Sinyalleri Veriyor!

Popüler altcoin Ethereum (ETH), geçtiğimiz hafta 4.405 dolar seviyesine bir artış başlattı ve yeni ATH seviyesini güncelledi. fakat lideer altcoin bu artışı devam ettiremedi ve yeni bir düşüş başlattı. Öyle ki ETH fiyatı, aylık kapanışın arkasından 4.150 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Ayrıca 4.250 doların ve 100 saatlik rahat hareketli ortalamanın altında bir kırılma oldu. Bununla birlikte, boğalar 4.150 dolarlık destek bölgesinin yakınında kontrolü tekrardan ele geçirdi ve fiyat yukarı yönlü artış başlattı.

Ethusdt Teknik Analiz Grafiği 768X355 1

Öte taraftan Ethereum şu anda 4.393 dolardan 4.152 dolara düşüşün %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üstünde işlem görüyor. Yukarı yönde ilk direnç 4.250 dolar seviyesinin yakınında yer alırken, saatlik ETH/USD grafiğinde 4.300 dolara yakın dirençle oluşan mühim bir düşüş kanalı var.

4.300 dolar seviyesinin üstünde bir kapanış, yakın vadede keskin bir artışa yol açabilir. Belirtilen durumda, fiyat ilk olarak tekrardan 4.400 dolar seviyesine yükselebilir. Daha fazla kazanç, fiyatı bir sonraki kilit engele şu demek oluyor ki 4.550 dolara doğru çıkartabilir.

Ethereum Düşüş Senaryoları!

Ethereum fiyatı 4.400 doların üzerine yerleşemedi. 4.350 dolar seviyesinin altında yeni bir düşüş başlattı. 4.280 dolar destek seviyesinin altında bir kırılma gerçekleşti. Bir sonraki kilit destek 4.200 dolar civarında. 4.200 doların altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 4.120 dolara doğru itebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.