Ethereum HaberleriAltcoin Haberleri

Ethereum ve Solana el ele verdi, yeni günde ibre yukarı döndü! Yükselişin devamı gelir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, son dönemlerde düşüş eğiliminde hareket etti ve Eylül ayını da düşüş eğiliminde tamamladı. Ekim ayının gelmesiyle birlikte kripto para piyasası adına yükseliş tahminleri ön plana çıkmaya başlarken, gözler majör kripto para birimlerine çevrildi. Bitcoin (BTC) öncülüğünde piyasalarda altcoinlerin hangi yönde ilerleyeceği merak edilirken, Ekim ayıyla birlikte gelen hafif toparlanma hareketliliğinin haftanın ikinci gününde de kendisini gösterdiği görülüyor. Son 24 saatlik süreçte CoinGecko verilerine göre kripto para piyasasının toplam değeri %2,1’lik yükselişle 983 milyar dolara yükseldi.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Eth

Kripto para piyasasında, piyasa değeri ile en büyük ikinci varlık konumunda bulunan Ethereum (ETH), CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %2,8 oranda değer artışı yaşadı. Piyasa genelindeki düşüş hareketlerinden payını ciddi şekilde alan ve momentumunu kaybeden Ethereum’da toparlanma hareketlerinin görülmesi, yatırımcıları da heyecanlandırıyor. Analistler Ethereum’da kritik bölgenin 1.300 dolar olduğunu ve bu kritik bölgenin aşağı yönlü sert bir kırılma ile kaybedilmesi halinde fiyatın 1.000 dolar bölgesine kadar sarkabileceğini ifade ediyor.

SOLANA (SOL)

Solana Sol

Kripto para piyasasında, piyasa değeri ile en büyük 9. kripto para birimi konumunda olan, “Ethereum Katili” olarak da adlandırılan, Ethereum’un en büyük rakiplerinden Solana (SOL) da CoinGecko verilerine göre son 24 saatte gelen %2,7’lik değer artışı ile 33 dolar seviyesine yükseldi. Analistler, Solana’da en yakın direncin 34 dolarda olduğunu ve en yakın desteğin de 30 dolar seviyesinde olduğunu belirtiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.