Altcoin HaberleriEditörden SeçmelerHaberler

Ethereum’da 10 Kat Artış Mümkün Mü? İşte Bankacılık Devi Analistlerinin ETH Tahmini

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Standard Chartered analistleri, Ethereum (ETH) hakkında mühim veriler paylaşırken lider altcoin Ethereum’da yükseliş eğilimi öngörüyor. Vitalik Buterin, Ethereum ağındaki yüksek gas ücretlerine bir çözüm sunarak NFT’lerin tamamen 2. katmana taşınmasını önerdi. Bununla birlikte Ethereum katman 2’deki işlem hacmi Bitcoin rakamlarını aştı.

Bankacılık Devi Analistlerinin ETH Tahmini

Katman 2 ölçekleme protokollerinin benimsenmesi, Ethereum gas fiyatlarındaki artışı takip etti. ETH katman 2 protokolleri günde 250.000’den fazla işlem gerçekleştiriyor. Önde gelen küresel banka Standard Chartered, Ethereum’a 26.000 dolar ila 35.000 dolar içinde bir değer verdi.

Bankacılık Devi Analistlerinin Eth Tahmini
Bankacılık Devi Analistlerinin Eth Tahmini

Londra merkezli oldukça uluslu bir İngiliz bankacılık devi olan Standard Chartered, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkında bir rapor yayınladı. Raporda yapısal durumlar ve Ethereum için ekonomik kullanım durumu ile ilgili ifadeler içeriyor. Standard Chartered analistleri şunları kaydetti:

Yapısal olarak Ethereum’a 26.000 dolar ila 35.000 dolar içinde değer biçiyoruz.

En popüler ikinci kripto para Ethereum (ETH) son 24 saatte %20’ye yakın düşerek konsolide olurken geleneksel finans savunucuları, ETH’de yükseliş eğilimi öngörüyor. Alameda Research CEO’su Sam Trabucco, Ethereum fiyatlarındaki geri çekilme hakkında düşüncelerini aktardı. Vadeli işlem sözleşmeleri, agresif alımları gösteren yüksek primle işlem görüyor. Bu durumda yatırımcılara dipten satın alma fırsatı sunan dik bir fiyat düzeltmesi gelir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

NFT Parantezi

Düşüşü tetiklemiş olması mümkün bir öteki unsur, Ethereum ağındaki işlem ücretlerindeki keskin artışıdır. Kurucu ortak Vitalik Buterin, bunu Ethereum blok zincirindeki NFT‘lerdeki artışla ilişkilendirdi. Buterin, yüksek gas ücretlerinin üstesinden gelmek adına NFT’lerin tamamen ikinci katman çözümlere taşınmasını önerdi.

Vitalik Buterin, NFT’lerin tamamen ölçeklendirme çözümlerine taşınmasını önerilmiş olduğu Ethereum Research blogunda düşüncelerini aktardı. Buterin, mevcut EVM özellikli toplama platformlarının merkezileştirmeye sahip bulunduğunu belirtiyor. Ethereum fiyatındaki düzeltmeye karşın, Ethereum ekosistemindeki gelişmeler altcoin’in fiyatında yükseliş eğilimini doğruluyor

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.