Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Ethereum’da Artış Devam Ediyor 3.500 Dolar Kırıldı, İşte Sıradaki Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum geçtiğimiz günlerde yeni bir ralliye başlayarak 3.300 doları kırmayı başardı. Ethereum fiyatı o günden beri yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Öyle ki popüler kripto para birimi Ethereum bugün itibarıyla 3.500 doların üzerine yükselerek son 3 ayın rekorunu kırdı.

Ethereum 3.500 Aştı!

ETH/BTC paritesi 9 Haziran’dan bu yana ilk kez %3,13 artış yaşayarak 0,07475’i görmüş oldu. Ek olarak Ethereum, dolar karşısında da %3,4’lük bir artışla 18 Mayıs’tan bu yana en yüksek 3.546 dolara terfi etti. Ethereum’daki bu fiyat hareketi yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Özellikle Bitcoin ve diğer altcoinler yerinde sayarken, lider altcoin Ethereum oldukça iyi bir performans gösterdi.Öyle ki Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günlerde 50.000 dolarlık ruhsal direnç seviyesinin üstünde net bir kırılma hareketi gözlemlerken uzun bir süredir 47.000 dolar seviyesinde takılı kaldı.

Ethereum-Cointurk
Ethereum-Cointurk

Bitcoin’e benzer şekilde, Ethereum’un en büyük rakibi Cardano (ADA) da Ağustos ayındaki %100’lük fiyat artışının arkasından konsolide olurken, pazar hakimiyeti 8 Ağustos’ta %4.54 seviyelerinde hareket ederken içeriğin hazırlandığı sırada %4.26’ya kadar gerilediği görülüyor.

Ethereum-Cointurk
Ethereum-Cointurk

Cardano‘da piyasa hakimiyetinde bir düşüş yaşanırken Ethereum’da tam tersi bir durum gözlemlendi. Popüler kripto para birimi Ethereum’un piyasa hakimiyeti %18,17’den %19,65’e kadar terfi etti.

Ethereum’da Hodling Algılandı

Tüm bunlara ek olarak Ethereum’un 3.500 doların üzerine çıkması ile birlikte, tüm borsalardaki ETH rezervlerinde bir düşüş gözlemlendi. Blockchain analitik şirketi CryptoQuant, borsa cüzdanlarında tutulan Ethereum miktarının 18 Ağustos’ta 19.45 milyondan bugün 18.75 milyona düştüğünü bildirdi.

Dolayısıyla arz sıkışıklığı beklentileri sebebiyle Ethereum fiyatı  kısa vadede yükselişi devam etmesi öngörülüyor.

Ayrıca CryptoQuant’ın verileri, Ethereum arzının %6’sından fazlasının şu anda Ethereum 2.0 akıllı sözleşmesinin içinde kilitli bulunduğunu, şu demek oluyor ki şu anki piyasa değerine bakılırsa 25.77 milyar dolar değerinde averaj 7.28 milyon ETH bulunduğunu gösteriyor.

Ek olarak, “London Hard Fork” olarak adlandırılan yeni bir Ethereum ağ güncellemesi, gas ücretlerinin bir kısmını yakan bir protokol tanıttı. 5 Ağustos’ta piyasaya sürülmesinden bu yana, sözde EIP-1559, WatchTheBurn.com tarafınca sağlanan verilere bakılırsa 555 milyon doları aşan 156.986 ETH’yi arz dışı bıraktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Güncel Durum

Piyasa değeri açısından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, gün içinde 3.500 dolar barajını kırarak son üç ayın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Öyle ki popüler altcoin gün içinde 3.384 dolara kadar gerilerken yönünü tekrardan yukarıya çevirerek 3,557 dolarlık en yüksek seviyeyi kaydetti.

Ethereum İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %3.54’lük bir artışla 3.531 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.