Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum’un Düşüşten Etkilenmemesine Neden Olan 3 Unsur!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin ve altcoinler tekrardan düşüşe geçti. Ancak piyasadaki bu düşüşe karşın Ethereum oldukça fazla etkilenmedi. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Ethereum’un (ETH) son sekiz saat içinde piyasa düşüşünde minimum hasarla kurtulan birkaç kripto para birimi içinde bulunduğunu belirtti.

Ethereum (ETH) Fiyatını Diğerlerine Göre Koruyor

Santiment tarafınca bugün paylaşılan tweet’te, Ethereum’un içinde bulunduğumuz düşüş trendinde oldukça iyi durumda bulunduğunu açıklandı. Ayrıca Ethereum fiyatın oldukça fazla etkilenmemesinin sebepleri olarak görülebilecek üç faktörden bahsetti.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment‘in tweet’inde yer edinen rapor, blockchain dünyasındaki en büyük ikinci kripto para birimi için mühim olan üç faktörden bahsediyor. İşte Ethereum fiyatı ile ilgili izlenmesi gereksinim duyulan üç mühim unsur;

Dolaşımdaki Ethereum miktarı son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı ve önemli bir seviyeyi aştı. “Ağırlıklı toplumsal duyarlılık”, Ethereum’un 3.300 dolar fiyat seviyesini geri almasıyla ile birlikte şimdiye kadar iyi bir seviyede içeriyor.

Ancak, Santiment tarafınca sağlanan grafikte, bu endeksin eğrisi şimdiden negatif alana doğru kırılmaya başladı. Rapora gore, endeks daha da düşerse Ethereum fiyatı onu takip edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Güncellemesi Neleri Değiştirecek?

Üçüncü önemli unsur ise, ortalama dolar yatırım yaşı olarak belirtebiliriz. Grafikte, ETH fiyatının ve bu endeksin değişik yönlerde hareket etmiş olduğu açıkça görülüyor. Genel olarak Ethereum fiyatı yükseldiğinde, endeks de buna zıt bir halde düşmeye adım atar. Öyle ki bu endeks, Ethereum Mayıs ayında ulaşmış olduğu 4.300 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerlerken düşüyordu.

Dolayısıyla şu anda, ortalama dolar yatırım yaşı yavaştan düşmeye başladı. Ethereum fiyatındaki hareketlenme ile birlikte son üç gündür aşağı yönlü bir performans sergiliyor. Bu durum sessiz Ethereum adreslerine yatırılan atıl USD’nin şimdi tekrardan harekete geçtiğini gösteriyor.

Ethereum Güncel Durum

Lider altcoin Ethereum, birkaç gün ilkin Bitcoin fiyatındaki gerilemenin de etkisiyle birlikte 3.300 doların altına geriledi. Lider kripto para birimi Bitcoin’in 46.300 dolar seviyesine kadar gerilemesi Ethereum fiyatını da aşağıya kaydırdı.

Ethusdt-Tradingviews
Ethusdt-Tradingviews

Öyle ki popüler altcoin düşüşün etkisiyle birlikte gün içinde 3.060 dolar seviyesine kadar geriledi. İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla ise son 24 saatte %1.68’lik bir düşüş yaşayan Ethereum, 3.123 dolar bandında işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.