Altcoin Haberleri

Ethereum’un kurucusu Buterin, Dogecoin’in de PoS sistemine geçmesi gerektiğini söyledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde Merge güncellemesini başarıyla tamamlayan Ethereum’un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, Mainnet 2022’de önemli açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere 15 Eylül’de tamamlanan Merge güncellemesiyle birlikte Ethereum blok zinciri Proof of Work (PoW) mekanizmasından Proof of Stake (PoS) mekanizmasına geçiş yapmıştı. Bu geçişin en çok öne çıkan özelliklerinden biri de ağda enerji tüketiminin artık %99,9 oranda azalacak olmasıydı. Buterin, yaptığı konuşmada Dogecoin’in (DOGE) de Proof of Stake sistemine geçmesi gerektiğini dile getirdi.

DOGECOIN’E POS ÖNERİSİ

Dogecoine Pos Onerisi Scaled

Dogecoin, Merge güncellemesinden sonra, Proof of Work mekanizmasında çalışan en büyük ikinci blok zinciri olmuştu. Bitcoin’in (BTC) ardından listede 2. sırada bulunan Dogecoin’in arkasındaki Dogecoin Vakfı, kripto para piyasasının en büyük meme token’ın yol haritasında PoS sistemine geçiş olduğunu doğruladı. Dogecoin ağının da ilerleyen günlerde bir güncelleme ile PoS sistemine geçmesi bekleniyor ancak bunun için henüz belirlenmiş bir tarih bulunmuyor.

ÖNÜMÜZDEKİ 18 AYIN EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, Merge geçişinin beklenenden daha iyi geçtiğini dile getirdi. Merge (Birleşim), 15 Eylül TSİ 09.43’te, beklenenden hafif bir sapmayla ve başarıyla tamamlandı. Buterin’e göre Ethereum geliştiricileri, şimdi ağın daha ölçeklenebilir olması için çalışmalar yapacak. Rus asıllı Kanadalı yazılımcı Buterin, bu gelişmenin önümüzdeki 18 ayın en önemli gündem maddeleri arasında olacağını ifade etti. Diğer yandan Buterin, geliştiricilerin sansür direncini artırmak ve gizliliği geliştirmek için de çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.