Ethereum HaberleriAltcoin Haberleri

Ethereum’un kurucusu Buterin Terra ekibini “piyasayı manipüle etmeye çalışmak” ile suçladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs ayında kripto para piyasaları tarihi bir çöküşle karşılaştı. Söz konusu dönemde Terra blok zinciri büyük bir kriz yaşadı ve LUNA ile UST piyasadan silinme noktasına gelindi. Terra ekibi, eski ağı Terra Classic olarak değiştirdi ve ağın yerel token’ı da “LUNC” adını aldı. Çatallanma ile oluşturulan Terra 2.0 ağının yerel token’ı ise “LUNA” ismini aldı. Son dönemlerde yeniden yoğun çalışmalarıyla gündeme gelen Terra ekibi, bu kez de karşısında Ethereum’un (ETH) kurucu lideri Vitalik Buterin’i buldu. Buterin, Terra ekibinin piyasayı manipüle etmeye çalıştığını iddia etti.

“ADEMİ MERKEZİYETÇİLİĞİN HER SORUNU ÇÖZEMEDİĞİ GÖRÜLDÜ”

Vitalik Buterin Terra

New York Times yazarı Ezra Klein’a röportaj veren Vitalik Buterin, Terra ekibinin LUNA’nın değerini artırmak için piyasayı manipüle etmeye çalıştığını iddia etti. Buterin, manipülasyonla suçladığı Terra ekibinin, geniş Bitcoin (BTC) rezervleri ile neler yaptığını kimsenin bilmediğini ifade etti. Buterin ayrıca Mayıs ayında yaşanan Terra fiyaskosunun da ademi merkeziyetçiliğin her sorunu çözemediğinin açık bir örneği olduğunu belirtti. Buterin’e göre algoritma açık ve şeffaf bile olsa, kötü şekilde bir yönetim çöküşü de beraberinde getirebilir. Buterin’e göre Terra projesinin arkasındaki mekanizma sadece kötü bir ekonomiden oluşuyordu.

“AKILLI İNSANLAR TERRA’NIN KÖTÜ BİR PROJE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ”

Ethereum’un kurucusu Buterin, birçok “akıllı” insanın daha önce Terra’nın temelde kötü bir proje olduğunu söylediğini hatırlattı. Bilindiği üzere Luna Classic (LUNC) ve Luna 2.0 token’larının değerleri Eylül itibariyle ciddi artışlar yaşamaya başlamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.