HaberlerEthereum Haberleri

Ethermine Ethereum Staking Hizmeti Başlatacağını Duyurdu!

Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, Twitter'da Ethereum staking hizmeti sunmaya başladığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethermine Ethereum Staking hizmeti başlatacağını duyurdu. Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, Twitter’da Ethereum staking hizmeti sunmaya başladığını duyurdu.

Ethermine kullanıcıları, Ethereum’larını (ETH) toplu olarak stake edebilecek ve her yıl Ethereum mevduatlarının üzerine %4,43 faiz kazanabilecek.

Ethermine, ETH Staking Hizmetini Duyurdu

Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, bir staking hizmetine başladığını tweetledi.
Ethermine, Ethereum yatırımcılarının endişeyle beklediği Ethereum Merge’den önce bu hizmetle kullanıcıların madencilik dışında Ethereum elde etmelerini sağlayacak. İşletme, yaptığı açıklamada, kullanıcıların nispeten az parayla staking poola katılabileceğini söyledi. İşletmeye göre müşteriler ayrıca bu hizmetten 0,1 Ethereum (ETH) ödeme ile de faydalanabileceğini duyurdu.

Ek olarak, staking  hizmetine Amerika Birleşik Devletleri’nde erişilemeyecek. Kullanıcılar, Staking, hizmetini potansiyel görevlerle birlikte kullanabilir. Kullanıcılar, Ethermine’in stake havuzundan yıllık %4,43 oranında kâr edebilecek. Proof of Work madencilerinin, yaygın olarak beklenen Ethereum Merge (ETC) ile Ethereum Classic’e geçmesi planlandı. Ethermine gibi büyük şirketler, Merge’in Ethereum madenciliğini durdurabileceği endişesiyle yeni hizmetler sunmaya zorlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.