Altcoin HaberleriHaberler

Fantom (FTM) Teşvik Programıyla Birlikte Artışa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DeFi odaklı bir akıllı sözleşme projesi olan Fantom, 318,000,000 dolarlık bir teşvik programından sonrasında yükselişe geçti!

318.000.000 dolarlık bir teşvik programı, kripto varlığı Fantom‘un (FTM) süratli yükselişini tetikliyor.

Fantom Ekibi Neler Söylüyor?

CoinMarketCap verilerine göre 70.sıradaki akıllı sözleşme platformu Fantom’un arkasındaki ekip, fonları platoformda yapılandırmak isteyen geliştiricileri destekleyeceklerini söylüyor.

“…Kullanıcılar, geliştiriciler ve ağ arasındaki teşvikleri birbirleri ile uyumlu hale getirmek için değişik türde bir program sunmaya karar verdik. Fonların nereye tahsis edilmesi gerektiğine, protokolün oluşturulması için sağlanıp sağlanmayacağına yada likidite madenciliği için kullanılması gerekip gerekmediğine karar verecek en iyi kişilerin geliştiricler olduğuna inanıyoruz. Sık Kullanılanları oynamak ve kaynaklarımızın çoğunu bir avuç Protokole sunmak yerine, bunu Fantom‘da konuşlandırılacak her geliştirme ekibine açıyoruz.”

Fantom-Cointurk
Fantom-Cointurk

Protokol ekipleri, Fantom Vakfı’ndan ödüller için başvurabilecekler. Onay üzerine, protokoller ilk iki aylık bir uçurumun arkasından aylık ödülleri almaya başlamayı bekleyebilir.

Akıllı sözleşme platformunun teşvik programı ile birlikte Coinbase, kısa sürede FTM’yi dijital cüzdanına entegre etti; bu, Coinbase kullanıcılarının Fantom ağı ile kolayca etkileşime girmesine ve merkezi olmayan uygulama yelpazesini (Dapps) kullanmasını sağlayacak.

CoinGecko‘ya gore FTM, son düşüşünden ilkin, geçen haftaki 0,42 $’lık dip seviyesinden %137’den fazla yükselerek 0,93 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Fantom Coin Nedir?

FTM, Güney Kore’nin en tanınan bilgisayar uzmanlarından önde gelen Dr Ahn Byung tarafınca geliştirilen bir DeFi projesidir. Fantom, DeFi tabanlı uygulamaların kullanımlarını kolaylaştırmayı amaçlar. ERC20 konumunda olmasına karşın Fantom, saniyede binlerce işlem yapabilme iddiasıyla piyasaya giriş yapmıştır. Diğer projelerden değişik bir konsensüs modeli olan FTM, Lachesis isminde bir sistem kullanmaktadır.

Yazının yazıldığı an itibariyle, CoinMarketCap’te 64.sırada yer edinen Fantom, 0,88 dolar seviyelerinden işlem görmektedir.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye haiz olduklarından dolayı risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

[ccpw id=”1937″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.