Haberler

FB Token’den, Fenerbahçe’ye Rekor Getiri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Gün geççtikçe hayatımızın bir alanında karşımıza çıkan kripto paralar spor alanındaki etkisi günden güne artıyor. Spor kulüplerinin git gide önem verdiği bu sektör kulüpler için yeni bir getiri kaynağı oldu. Son olarak Fenerbahe token için Paribu platformu ile anlaşan  Fenerbahçe, 2021 yılının üçüncü çeyreğinde rekor kar elde etmiş oldu.

FB Token’den Rekor Getiri

Borsa İstanbul’da işlem gören spor kulüplerinin 2021 yılındaki üçüncü çeyrek kar-zarar tabloları açıklandı. Elde edilen bilgilere göre Fenerbahçe tarihin en yüksek karına ulaştı. Fenerbahçe’nin diğer  kulüplere karşı olan bu üstünlüğünün arkasında Fenerbahçe Fan Token’ın payının büyük olduğu görülüyor.

9 Ağustos’ta gerçekleşen FB token satışının peşinden kulübün ciddi bir kar elde etmiş olması dikkatleri çekiyor. Fenerbahçe’nin kripto para sektörüne adım atmış olması ile kulüp, tarihinde ilk kez Haziran-Ağustos döneminde 257 milyon lira kar açıklamış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fenerbahçe Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Fenerbahçe Fan Token

Fenerbahçe, uzun zaman beklenen kripto para atılımını nihayet 9 Ağustos’ta attı ve kendi kripto para birimini piyasaya sürdü. FB token’ın satışa çıkmasının peşinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Bu dünyada isteyen taraftarlar kulüplerine maddi katkı sağlarken kendi yarınlarına da katkı sağlama olanağı yakalıyorlar. Yani öteki bir deyişle çift yönlü bir ilişki. Biz kulüpler hep taraftarlarımıza diyoruz ki forma alın, komine alın, bilet alın, YouTube’a girin. İlk kez çift taraflı bir fırsat sağlayabileceğimiz bizim de bizlere destek olanlara yarınlar adına olanak sunabileceğimiz bir oluşum içindeyiz.” sözlerini kullanmıştı.

Bunlara ek olarak FB token arzının 190.700.000 tane olacağı sadece sonrasında yakımlarla bu rakamın 100 milyon adede kadar indirileceği ifade ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.