HaberlerAltcoin Haberleri

Fenerbahçe, FB Token Ön Satışından Elde Edilen Geliri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasına uzun bir bekleyişin ardından Paribu ile Fan token anlaşmasını imzalayan Fenerbahçe Spor Kulübü, 9 Ağustos tarihinde ön satışı yapılan Fenerbahçe Token projesinden elde ettiği kazancı Kamuyu Aydınlatma Palatformuna (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu. Yapılan açıklamada Fenerbahçe token ön satış sürecinde toplam 268.500.000 TL gelir elde edildiğini açıkladı.

Paribu ortaklığıyla 9 Ağustos tarihinde ön satışı başlayan Fenerbahçe token, Fenerbahçe Kulübünün KAP’a yaptığı açıklamayla ön satış sürecinin başarıyla tamamlandığı; bu süreçte elde edilen gelirin 268.500.000 TL olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, KAP’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Paribu Teknoloji A.Ş. ve Stoken Finansal Teknolojiler A.Ş ile yapılan sözleşme kapsamında üretilen Fenerbahçe Token ön satış sürecinin sonucu olarak; Şirketimiz, 268.500.000 TL gelir elde etmiştir.

Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fenerbahçe Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Dijitalleşen Dünyaya Ayak Uyduracağız!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, gelişen dijital dünyaya ayak uydurmak için birçok çalışma içerisinde olduklarını açıklamıştı. Ali Koç’un Açıklamalarının tamamı için buraya tıklayabilirsiniz.

Fenerbahçe Token Avantajları Nelerdir?

Türkiye’nin en önemli sivil toplum örgütleri arasında yer alan Fenerbahçe, kripto para dünyasına çok hızlı bir şekilde girdi. Hemen her alanda ülkenin öncü kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe de ezeli rakibi Galatasaray gibi bu alana adımını atmış oldu. Ön satışı 9 Ağustos tarihinde başlanan Fenerbahçe Token bu süreçte kasasını doldurmayı başardı. Kısa süre içerisinde tükenen Fenerbahçe token ne gibi ayrıcalıklar sunuyor gelin birlikte bakalım.

  • Fenerbahçe Kulübünün yapacağı anketlere katılım hakkı
  • Fenerbahçe Ülker Stadyumu turları gibi etkinliklerden faydalanma
  • Fenerbahçe A takım Futbolcularıyla tanışma aynı zamanda kampa katılma gibi
  • Kulübün düzenleyeceği çeşitli özel etkinliklerden yararlanma

Fenerbahçe Token ile ilgili detaylı bilgi edinmek için Paribu kripto para borsasını ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.