Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberler

Fenerbahçe Fenercoin İddialarına Cevap Verdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Socios ve Chiliz CEO’su Alex Dreyfus’un Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla; İstanbul’a geldiğini duyurması henüz kripto para sektörüne girmemiş Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Socios CEO’sunun bu paylaşımı üzerine heyecanlanan taraftarların bir kısmı fenercoin çıkıyor dedikodularına neden oldu.
Son zamanların popüler taraftar token platformu Soicos Ceosu Alex Dreyfus’un Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla İstanbul’a geldiğini duyurdu.
Rakiplerinin asine henüz kripto para sektörüne girmemiş Fenerbahçe bu alanda çalışmalara başlanılacağını daha önce duyurmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taraftar Token (coin) Rehberi

Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden olan Fenerbahçe’nin bu söylentiler üzerine kısa zaman içinde Twitter’da gündemin ilk sıralarına yerleşti. Bu söylentilerle beraber Fenercoin Twitter’da TT olması çalışmanın ilk başlarda bot hesaplarla yapıldığı iddiaları iddia edildi. Fenercoin’in bot hesaplarla TT yapılmasının amacı bu durumdan haksız kazanç elde etmek isteyen dolandırıcılar tarafından ortaya çıktığı iddialarına neden oldu. Kısa zaman içinde bot hesaplara gelen reel kullanıcıların bir kısmı bu duruma sevinirken bir kısmı da bu durumu eleştirdi. Tüm bunlar yaşanırken Fenerbahçe Kulübünden kısa süre içinde açıklama geldi.

Fenerbahçe’den Fenercoin Açıklaması!

Yapılan yorumlarda kısa sürede gündemde ilk sıralara yerleşen fenercoin ile ilgili taraftarlar bir anlaşma olup olmayacağını merak ederken, Fenerbahçe’den kripto paralarla ilgili bir açıklamada geldi.
Fenerbahçe’den yapılan kripto para açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde, Kulübümüzün kripto varlık projesi ile ilgili olarak kulübümüzle hiçbir bağlantısı olmayan bazı internet siteleri ve oluşumların ortaya çıktığını takip etmekteyiz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konudaki çalışmalarımız sürmekle beraber henüz resmi bir adım atılmadığını kamuoyunun bilgisine sunuyor; Kulübümüz tarafından bir duyuru ve bilgilendirme yapılmadan taraftarlarımızın bu ve benzeri gerçek dışı oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz.”

Fenerbahçe’den Kripto Paralarla Ilgili Bir Açıklamada Geldi.
Fenerbahçe’den Kripto Paralarla Ilgili Bir Açıklamada Geldi.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.