HaberlerNFT Haberleri

FIFA, 2022 Dünya Kupası İçin NFT Koleksiyonu Hazırlayacak!

2022 Dünya Kupası için FIFA, yarışmadan olağanüstü anları içeren bir NFT koleksiyonu yayınlayacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FIFA, 2022 dünya kupası için NFT koleksiyonu hazırlayacak. 2022 Dünya Kupası için FIFA, yarışmadan olağanüstü anları içeren bir NFT koleksiyonu yayınlayacak.

Dünya Kupası başlamadan önce, Algorand blok zincirinde NFT’ler sunulacak.

FIFA, NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürecek

FIFA, Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde NFT koleksiyonunun tanıtılacağını açıkladı. FIFA+ Collect olarak bilinen koleksiyon, Dünya Kupası tarihindeki en önemli kurtarışları, kutlamaları ve golleri içerecek. Koleksiyonun bu ay piyasaya çıkması bekleniyor.

FIFA tarafından piyasaya sürülecek NFT koleksiyonu, Mayıs ayında yapılan anlaşma kapsamında Algorand blok zincirinde olacak.

Spor dünyasının NFT’lere ilgisi devam ediyor. Klasik anlar daha önce NFT koleksiyonlarına konu olmuştu. Dapper Labs tarafından oluşturulan NBA Top Shot da benzer şekilde klasik anları içeriyor.

FIFA yetkilisi Romy Gai şunları söyledi:

Taraftar kitlesi değişiyor ve dünyanın dört bir yanındaki futbol severler oyuna yeni ve heyecan verici şekillerde dahil oluyor. Bu heyecan verici duyuru, FIFA koleksiyonlarını herhangi bir taraftarın kullanımına sunarak, Dünya Kupası organizasyonunun bir parçasına sahip olma fırsatını demokratik hale getiriyor

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.