Bitcoin HaberleriEkonomiKripto Para Birimleri

Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Florida Valisinden Bitcoin açıklaması.Florida, Amerika Birleşik Devletleri’nde vergi ödemeleri için kripto para birimini kabul eden ilk eyalet olma yolunda ilerliyor. Vali Ron DeSantis, devletin Bitcoin’i kabul etmek için çalıştığını belirtti.

Florida Valisinden Bitcoin Açıklması!
Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması

Vali Wesley Chapel’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Bir işletme Florida’ya kripto ile ödeme yapmak istiyorsa, bunu kabul etmenin yollarını bulmaya çalışacağız”

Geçen ay Florida Valisi Rick Scott’a kripto para birimlerinin eyalet vergileri ödemesine izin verilmesini önerdik. Ayrıca blockchain teknolojisini denemek için bir para belirlemeyi önerdi.

2024’te potansiyel bir Cumhuriyetçi başkan adayı olan DeSantis, Başkan Joe Biden’in bu ayın başlarında kripto endüstrisini destekleme hareketini eleştirdi. Bitcoin gibi merkezi olmayan bir dijital para birimi ile doların dijitalleştirilmesi veya merkezi olarak kontrol edilen bir dijital para birimine dönüştürülmesi arasında temel bir ayrım olduğunu açıkladı.

Bu ayın başlarında Colorado, Amerika Birleşik Devletleri’nde vergi ödemesi olarak kripto para birimini kabul eden ilk eyalet oldu. Haziran ayında yasa yürürlüğe girecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.