Haberler

FTT Tokenleri Satan Binance CEO’su Gözünü Bu Altcoine Dikti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yeni haftaya hazırlanan kripto para yatırımcıları, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun sosyal medya paylaşımları ile küçük bir sürpriz yaşadı. İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kurucusu CZ, borsaya ait cüzdanlardan FTT token satışı yaptı. ABD merkezli popüler kripto para borsası FTX’in yerel tokeni olan FTT bu hamle sonrası sert düşüş yaşadı.

FTT Yerine Hangi Token Alınacak?

Kripto para basınında tartışma yaratan FTX borsasına bağlı Alameda Research şirketinin iflas ettiği iddiaları, altcoin piyasasını hareketlendirdi. CZ’nin borsaya ait yaklaşık 584 milyon dolar değerindeki FTT tokenlerini satması sonrası kripto para projesi büyük yara aldı. Yatırımcılar FTT token fiyatının 20 dolarlı seviyelerde tutunup tutunamayacağını merak ederken bir yandan gözlerini CZ’nin yeni hamlesine çevirdi. Dev borsanın kurucusu, FTT token satışından elde ettiği gelirle yeni bir hamleye hazırlanıyor.

CZ’den BNB Token Sinyali

En büyük kripto para borsası Binance CEO’su CZ, sosyal medyadaki bir yoruma ilginç bir cevap verdi. Ünlü ismin 584 milyon dolar değerindeki FTT token satışını duyurduğu gönderisi altına bir takipçisi bu parayla daha fazla BNB satın alabileceğini söyledi. CZ ise “Aynen” şeklinde verdiği yanıtla tüm altcoin yatırımcılarının dikkatini çekti. Bu paylaşım sonrası BNB coin fiyatında hareketlilik yükseldi. Haber kaynağı analist yorumlarıdır, Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.