Altcoin Haberleri

FTX Fonları Güvende Mi? Hesaplar Kara Listeye Alındı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki korku ve kaos ortamı hız kesmeden devam ediyor. FTX borsasına hack saldırısı yapıldığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. İflas başvurusu ile gündemden düşmeyen FTX platformundan 600 milyon dolarlık fon çıkışı olduğu iddialarıyla sarsıldı. Bazı yetkililerin açıklama yaptığı konu hakkında detaylar merak edilirken en büyük stablecoin ihraççısı Tether (USDR) bazı cüzdanları kara listeye aldığını duyurdu.

FTX Yetkilisinden Hack Açıklaması

Ftx Us

Sosyal medyada geniş yankı bulan FTX borsasının hacklendiği iddiaları sonrası FTX US Baş Hukuk Müşaviri Ryne Miller’dan açıklama geldi: “FTX borsası bir dizi “yetkisiz işlemin” ardından fonları hareket ettirdi. Bölüm 11 iflas başvurularının ardından – FTX US ve FTX.com, tüm kripto varlıkları soğuk depoya taşımak için ihtiyati adımlar attı. Süreç bu akşam hızlandırıldı – yetkisiz işlemlerin gözlemlenmesi üzerine zararı azaltmak için.” Borsayı vuran hack saldırısı sonrasında 600 milyon dolardan fazla fonun platformdan çıkarıldığı öğrenildi.

USDT Fon Tasfiyesini Engelledi

Gizemli fon hareketleri yapan FTX borsasına ait cüzdan çeşitli ağlardan token varlıklarını tasfiye etmeye başladı. Hack saldırısına dair raporların hemen ardından 12 milyon doların üzerinde Chainlink (LINK) token satışının olması dikkatlerden kaçmadı. Bunun üzerine Stablecoin ihraççısı Tether, yaptığı duyuruda Avalanche ve Solana ağlarında token satan hesabın cüzdanlarına bağlı bazı fonları engellediğini bildirdi. Tether tarafından kara listeye alınan cüzdanlarda Avalanche’da en az 3,9 milyon dolarlık ve Solana’da en az 27,5 milyon dolarlık USDT bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.