Haberler

FTX’in Yatırım Yaptığı BlockFi İşlemleri Durdurma Kararı Aldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas sürecinde olduğu iddia edilen ve hala ayakta kalma savaşı veren FTX borsası, kripto para piyasasında deprem etkisi yarattı. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) başta olmak üzere hemen hemen bütün kripto paralar sert satışlarla çalkalandı. Bu süreçte kayıplar sadece kripto para birimlerini değil, sektördeki şirketleri de zora soktu. Yaz döneminde FTX borsası tarafından satın alınacağı iddia edilen ve görüşmelere başlanan BlockFi, platformdan para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

BlockFi Para Çekmeyi Durdurdu

Blockfi Para Çekmeyi Durdurdu

Kripto para borç verme platformu BlockFi resmi Twitter hesabından yapılan açıklama kripto para topluluğunda panik yarattı. FTX borsası tarafından satın alınacağı iddia edilen ve yatırımlar alan BlockFi, sektördeki kriz ortamını bahane göstererek işlemleri durdurdu. Borsa yetkilileri FTX ve yan kuruluşu Alameda hakkında ortaya atılan iddiaların netlik kazanmasına kadar para çekme işlemlerini askıya aldıklarını açıkladı: “FTX ve Alameda ile ilgili haberler karşısında şok olduk ve dehşete düştük.”

Piyasadaki Korku ve Endişe Sürüyor

FTX’in durumu konusunda henüz netlik olmadığını öne süren şirket yetkilileri, işlemleri askıya alma kararı verdi. Şirket şu anda platform faaliyetlerini sınırlandırırken para çekme işlemlerinin yeniden açılacağı konusunda kesin bir zaman belirtmedi. Bununla birlikte BlockFi, ABD merkezli bankacılık ortağı Silvergate’in 11 Kasım2da yapacağı ACH ve banka havalesi işlemlerini 14 Kasım’a kadar erteleyeceğini duyurdu. Kripto para sektöründeki belirsizlik piyasa üzerinde baskı kurmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.