Editörden SeçmelerBitcoin HaberleriHaberler

Futbol Dünyasında Bir İlk: AZ Alkmaar Futbolcu Maaşlarını Bitcoin İle Ödeyecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eredivisie takımlarından AZ Alkmaar, Hollanda Lig tarihinde futbolcu maaşlarını Bitcoin ( BTC ) olarak ödeyen ilk profesyonel futbol kulübü olmaya çalışıyor.

AZ Alkmaar web sitesinden yayınlanan bir duyuruda, 2020/21 futbol sezonunu üçüncülükle bitiren Eredivisie takımı, Kripto para komisyoncusu Bitcoin Master ile kripto para ortaklığı kurduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, Hollanda kulübü AZ Alkmaar Bitcoin varlığını kulüp bilançosunda göstererek, Yapılacak tüm sponsorluk anlaşmalarını Bitcoin İle sonuçlandıracak. Eredivisie takımı, profesyonel sözleşmeli futbolcularına ödemelerini yapmak için, Bitcoin’i (BTC) kullanacağını açıkladı.

Az Alkmaar Ticari Direktörü Michael Koster
Az Alkmaar Ticari Direktörü Michael Koster

AZ Alkmaar Ticari direktörü Michael Koster için, Bitcoin ve kripto paraların çekiciliği reddedilemez, AZ Alkmaar’ın Bitcoin’i kabul etme kararı bundan dolayıdır.

Koster, “Kripto para piyasası, son yıllarda git gide artan yatırımcılarıyla biirlikte büyük bir patlama yaşıyor” dedi.
Michael Koster Koster, sözlerine Futbol kulüplerinin, kripto Meester gibi güvenli piyasa yapıcılarının rehber olmasına ihtiyacı olduğunu belirttti. kripto Meester, kripto para komisyoncusu, Hollanda merkez bankası tarafından lisans verilen kripto para birimi işletmesinden biridir.

Tüm dünya da olduğu gibi Hollanda’da Kripto para düzenlemeleri üzerinde çalıştığını belirten koster, yakın bir zamanda kapsayıcı bir Bitcoin yasası çıkacağını duyurdu.

Formula 1 (F1) Ile Küresel Bir Ortaklık
Formula 1 (F1) Ile Küresel Bir Ortaklık

Kripto para şirketleri; 2021 yılında marka bilinirliği ve işlem hacimlerini arttırmak için spor dünyasına önemli çalışmalara imza atmış durumdalar.  Bunlardan biri; Crypto.com‘un geçtiğimiz günlerde Formula 1 (F1) ile küresel bir ortaklık kurmasıydı. Bir diğeri de Haziran ayında, yedi kez Super Bowl şampiyonluğu kazanan Tom Brady , kripto para borsası devi FTX ile bir anlaşma imzalamıştı.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.