HaberlerSponsorlu

Gate.io Kurumsal Hizmetler 2 Milyon Dolardan Fazla Teşvik Kampanyası Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz birkaç ay içinde , piyasa Gate.io Kurumsal Hizmetler yapıcılara, VIP müşterilere, brokerlere ve diğer tüm kurumsal yatırımcılara indirimler ve teşvikler sunmayı amaçlayan iki büyük girişim başlattı.

Gate.io, dünya çapında milyonlarca kişiye dokuz yıllık güvenli ve istikrarlı hizmetle desteklenen önde gelen kripto para borsalarından biridir. Borsa, önde gelen borsalar arasında en geniş kripto para birimi seçimini sunar ve günlük hacimde ilk 10 arasında yer alır. Ayrıca, kurumsal kolu olan Gate Institutional, ayı piyasası sırasında sektörün bir adım önünde olmak için çeşitli programlar başlatarak büyük oyuncular için üst düzey yatırım yolları sunuyor. Mevcut ayı piyasasından bağımsız olarak, Gate.io tekliflerini geliştirmede aşamalı görünmüyor.

Rakipsiz Kurumsal Hizmetler

Geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunan Gate Institutional, güçlü ilişkiler kurarak, her müşterinin stratejilerini en iyi şekilde geliştirmesine, riskleri yönetmesine ve yüksek likiditeye erişmesine yardımcı olarak müşterilerini ilk sıraya koyar. Gate Corporate aracılığıyla müşteriler, yüksek frekanslı ve düşük gecikme süreli sunucu barındırma, VIP ve MM katman sistemi aracılığıyla indirimlere erişim, 100 kata kadar kaldıraç ve güvenli finansman ve kredilerden yararlanabilir.

Ek olarak, müşterilere Gate.io’nun başlangıcından bu yana dünya çapında aktif düzenleyici ekiplerin yanı sıra sıfır varlık tavizi ile kapsamlı ve endüstri lideri güvenlik ve uyumluluk sağlanır.

Ücretsiz İndirim Katmanı Yükseltmeleri

En iyi kurumsal hizmeti sunma taahhüdünü sergileyen Gate.io, rekabetçi kademeli indirimler sunmak için VIP Servis kampanyasını başlattı. Ek olarak, işlem geçmişlerini başka bir değişim platformundan gönderen müşterilere, Gate.io’nun indirimli VIP seviye sisteminde anında yükseltme teklif edilecektir.

Son 30 gün içinde, bir müşterinin başka bir borsadaki aylık işlem hacmi 20 milyon dolardan fazlaysa, Gate.io, hacme karşılık gelen bir VIP katmanı ve bir sonraki katmana otomatik bir artış sunacak. Örneğin, başka bir borsada 110 milyon dolarlık işlem hacmine sahip müşteriler Gate.io’da VIP10 almaya hak kazanır, ancak bu kampanya aracılığıyla 60 gün boyunca otomatik olarak VIP11’e yükseltilirler.

Katılmak için yeni müşterilerin 30 Aralık 2022’den önce başka bir borsadan işlem hacmi kanıtı sunması gerekir.

Daha sulu olur; kampanya aynı zamanda Gate.io’nun yeni Piyasa Yapıcı Programı ve kendi başına piyasa yapıcılar için bir dizi avantaj ve teşvik içeren MM katman sistemi için de geçerlidir.

2 Milyon Dolara Kadar Ödül

Piyasa yapıcılara sunduğu teklifleri genişleten Gate.io, kısa süre önce, milyonlarca ödül, faizsiz kredi ve artırılmış indirimler sunan aylık bir yarışmanın yanı sıra Piyasa Yapıcı Programı başlattı.

Aylık 20 milyon $ veya daha fazla spot işlem hacmine sahip müşterilere, VIP14 seviye seviyesine karşılık gelen MM1 ile yeni bir MM seviye sistemine erişim verilecektir. Ek olarak, diğer borsalardaki Piyasa Yapıcılar, bir sonraki MM katman düzeyine otomatik yükseltme uygulayabilir ve alabilir. Program, belirli bir çiftler listesindeki aylık işlem performansına dayalı olarak spot piyasada mevcuttur ve sırasıyla %0.01 ve %0.02 spot ve vadeli işlemlerde indirimler sunar.

Her ay Piyasa Yapıcı Programına katılan müşteriler performansa göre değerlendirilecek ve derecelendirilecektir. Buna ek olarak, her müşteri otomatik olarak MM ve VIP kademe bonusları, 2 milyon dolara kadar ödül havuzu, maksimum kredi artışları veya 10 milyon dolara kadar faizsiz krediler ve özel bir kampanya sunan Spot Piyasa Yapıcı Yarışmasına katılır. hesap yönetimi hizmeti talep edin. Yarışma, bu aydan itibaren üç ayda bir gerçekleştirilecek.

Piyasadaki Düşüş Sırasında Önde Olmak

Gate.io, bu kampanyalar ve programlar aracılığıyla, kurumsal yatırımcıların direnmesi zor olacak teşvikler ve ikramiyeler ortaya koyuyor ve piyasadaki büyük oyuncular için cazip teşvikler sağlamak için rekabeti gözetliyor. Borsa bunu mevcut piyasa koşulları ışığında yapıyor ve sektörün en kapsamlı ve güvenli ticaret hizmetlerinden bazılarını sunma konusundaki uzun vadeli geçmişini ilerletmeyi hedefliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.