HaberlerAltcoin HaberleriKripto Rehber

Gem Coin Nedir, Nasıl Alınır? Gem Coin Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir soyal medya kullanıcısıysanız ve bir kripto fenomenini takip ediyorsanız mutlaka “Gem Coin” tabirini görmüşsüz veya duymuşsunuzdur. Bunun yanında Kripto para hikayelerinde, küçük miktarlar karşılığında yüzbinlerce dolar hatta milyon dolarlara çevrildiği hikayelere şahit olmuşsunuzdur. Özellikle altcoin boğa beklentisinin yoğun olduğu dönemlerde yüksek kazançlar edilecek Gem Coinler aranıyor.  Peki bu kadar kazanç ihtimali yüksek Gem Coin nedir, amaçları nedir? ve riskleri nelerdir? Gelin birilikte inceleyelim.

Gem Coin Nedir?

Gem coin‘ler için keşfedilmemiş kripto mücevher kelimesini de kullanabiliriz, bir batışın hikayesi başlığını da kullanabiliriz. Zira büyük kazançlar sağlama potansiyeli bulunan, değeri düşük ve profesyonel olmayan kripto para yatırımcalarının gözünden uzak kripto para birimi ve token’larıdır. Bu yeni kripto paralar genellikle çok düşük fiyattan alınıp satılır ve genellikle her birinin fiyatı bir centin altındadır ve büyük kazanç getirme olasılığı bulunmaktadır. Yatırımcılar, piyasa değeri gereği eğer yeterli seviyeyi yakalarsa 100 hatta 1000 kata kadar değerlenme durumları olabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Gem Coinler

Gem Coin Alırken Dikkar Edilmesi Gerekenler

Altcoin boğa beklentisinin fazla olduğu dönemlerde Gem Coinler, yeni yatırım seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor.  Ancak unutmamamız gereken bir konu var o da yeni yatırım seçenekleri ekstra dikkate gereksinim duyar. Bu yüzden Gem coin alırken bazı önemli unsura dikkat etmelisiniz.

  • Proje Geliştirici Ekibin Detaylı Araştırılması

Gem coin alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında, Projenin web sitesinde bulunan geliştirici ekibi bilgilerini incelemelisiniz. İncelediğiniz bu bilgileri internette daha fazla kaynaktan araştırma yaparak ilgili proje geliştiricileirnin geçmiş proje tecrübeleri ve başarı/başarısızlıkları hakkında bir ön bilgi edinmelisiniz.

  • Proje Detayları Hakkında Bilgi Edinme

Bir kripto para projesinin hedefi, amacı, yol haritası ve hatta domain adresinin alındığı yer bile çok önem taşır. Yatırım yapacağınız Gem Coin‘in projesi hakkında tüm detaylara hakim olmalısınız. Yapacağınız detaylı araştırma kimi zaman saatlerinizi alsa da bunu ihmal etmeyin. Unutmayın yatırım yapacağınız proje sizin varlığını teslim ettiğiniz tanımadığınız birileridir.

  • Token Arz Dağılımını Öğrenme

Bir kripto para projesinin toplam arz dağılımı hayli önemlidir.Örneğin ilgili Gem coinde arzın %90’ı ekibe gidiyorsa ve söz konusu ekip yalnız birkaç kişi ise burada bir ciddi sorunlar olabilir. Aynı zamanda Projenin hangi ağda çalıştığını ve sözleşme adresini internette kolayca bulup bu verilere ulaşabilirsiniz.

  • Reklam Harcamaları

Gem coin satın alırken dikkat etmeniz gereken konulardan biri de marketing kısmıdır. Gem coin projeleri, genellikle tanınmış kripto para analistleri tarafından  proje tanıtımları yapılır ve bu projeler bir süre sponsorlu içeriklerdir. Yüzbinlerce takipçi kitlesine sahip fenomenler tarafından birçok kişiye ulaşan bu projeler, gelen talebe göre hızlı fiyat artışları yaşayabilir. Sizler de eğer bir Gem coin projesiyle ilgili “fazla” sponsorlu içeriğe denk geliyorsanız en azından kısa vadede yükseliş deneyebilirsiniz. Unutmayın ekibi ve hedefleri ilgi çekici bir proje olsa da Reklam için bütçe ayıramayan projelerin çok başarılı olması beklenmez.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.