Kripto RehberEditörden Seçmeler

GENE Coin Nedir, Genopets (GENE) Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Genopets, dünyanın ilk ücretsiz Move Win konseptli NFT oyunudur. Genopetler, aktif yaşamı eğlenceli ve ödüllendirici hale getirmek için Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiştir.

Blockchain teknolojisiyle desteklenen kripto metaverse, fantastik bir olasılıklar evrenidir. Kullanıcıların oyun oynarken kripto para kazanmalarına izin vererek, Decentraland ve Axie Infinity gibi sanal dünyaların neden popülerlik kazandığını görmek kolay. İster oyun oynamak, ister iş toplantılarına ev sahipliği yapmak, e-ticaret yoluyla ürün satmak ve daha fazlası için olsun, Metaverse dünya çapında benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmak için tek durak platformunuzdur.

Pazarda yeni bir oyuncu olan Genopets, metaverse’nin olağan kapsamının ötesine geçen ilk benzersiz token (NFT) oyunudur. Sadece beyni çalıştırmakla kalmaz, aynı zamanda oyuncularının bütünsel sağlığını desteklemek için fiziksel aktiviteyi de teşvik eder. Genopets metaverse’i ve GENE coin hakkında bilmeniz gereken her şey bu yazımızda.

GENE Coin Nedir?

Genopets, “Hareket Et Kazan” ile “oyna-kazan” arasında müthiş bir köprüdür ve dünyanın ilk ücretsiz, hamleden kazanmaya dayalı NFT oyunudur. Genopetler, aktif yaşamı eğlenceli ve ödüllendirici hale getirmek için Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Genopets, kullanıcıların mobil cihazlarından gelen adım verilerini bir blok zinciri  oyna-kazan ekonomisiyle bütünleştirir. böylece oyuncular Genopets ile gelişen Genoverse’ı keşfederken gerçek yaşam için kripto para birimi kazanabilirler.

Genopets, oyuncuları oynarken Genopetlerine özen göstermeleri için teşvik eder ve ödüllendirir.

Genopets’in Oyun İçi Evcil Hayvanları Nasıl Çalışır?

Genopet, her şeyden önce prosedürel olarak oluşturulmuş bir NFT’dir. Yumurtadan çıkabilen, beslenebilen, savaşabilen ve gelişebilen dijital bir ruh hayvanıdır. Oyunun başında kendi Genopet’inizi yazdırmak için, kişiliğinizin bir kısmını sizin için en iyi olan Genopet’e koyarak başlayacaksınız: bunu mini bir kişilik değerlendirmesi olarak farz edebilirsiniz. Karşılığında size özel bir Genopet yapılacaktır. Bir Genopet yeterli değilse, kendi evcil hayvan koleksiyonunuzu oluşturabilir, onları pazardan satın alabilir veya daha fazla para basıp geliştirebilirsiniz.

Genopet’in hayatı dört aşamadan oluşur: bebeklik, gençlik, yetişkinlik ve mistik. Genopet büyümesini hızlandırmak için gen kristalleri kullanılabilir. Evrimsel süreç doğrusal olmadığı için sonsuz sayıda değişiklik meydana gelebilir.

Günlük Adım Mücadelesine katılarak, Genopet’inizi geliştirebilir ve özelliklerini özelleştirmek, seviye atlamak ve geliştirmek için nadirliğini artırabilirsiniz.

Oyun Mekaniği

Bazı oyunlar ödeme duvarı kullanıcı deneyimini sınırlasa da, Genopets ücretli ve ücretsiz oyuncular için eşit derecede tatmin edici bir deneyim sağlayabilir. Nedenini anlamak için önce temel unsurlarına bakalım: Genetik Evcil Hayvanlar, Rafine Kristaller ve Habitat.

Oyuncular, piyasadan bir Genopet satın alarak veya bir bebek Genopet’i ücretsiz olarak yazdırarak elde edebilirler. Genopets’in faydalarını en üst düzeye çıkarmak için önce bir habitata ihtiyacınız var. Habitat elde etmek, oyuncunun günlük $KI kazancının yanı sıra Kristaller ve diğer oyun içi Genopets NFT’leri üretme yeteneğinin kilidini açar. Habitat seviyesi ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla $KI kazanırsınız ve o kadar fazla kristal üretebilirsiniz, böylece daha fazla NFT satabilirsiniz.

Ücretsiz oyuncular, günlük adım mücadelelerinde (koşma, dans etme, bisiklete binme vb.) adımları deneyim puanlarına (XP) dönüştürerek spora anında katılırlar. XP, Genopet’inizi yükseltmek için kullanılır ve kazanmayı seçerseniz piyasada satabilirsiniz.

1*Lmevvslyrhrmw J4I Dziq

Genopets’i Oynamaya Değer Kılan Nedir ?

COVID-19 salgını, çoğumuzu bazen günler hatta haftalarca evlerimize hapsetti. Pandemi zamanlarında kendini izole etmek çok önemli ve/veya kaçınılmaz olsa da, uzun süre evde kalmak ruh sağlığımıza zarar verebilir. Bugün telefonunuzu kapma, ayakkabılarınızı bağlama ve Genopets ile dışarı çıkma zamanı. Beyniniz size endorfin  ve cüzdanınız kripto para birimi için size teşekkür edecek.

Eşsiz Konsept

Genopets’in en büyük satış noktalarından biri, oyna-kazan ekonomisidir. Geliştiricinin amacı, oyunculara hala kazanma yolu sunan, oynaması ücretsiz bir oyun yapmaktır. Genopets, kanıtlanmış ücretsiz bir mobil oyun ile NFT oyunlarını kazanmak için ekonomik bir modeli bir araya getirerek, her iki dünyanın da en iyilerinden yararlanan bir oyuncu deneyimi sunar.

İki ekonomi aşağıdaki gibidir:

Ücretsiz oyuncular aşağıdaki gibi kazanır:

  • Genopet’lerinin satışını yaparak

Ödeme yapan oyuncular şunları kazanır:

  • Genopetlerini satarak
  • Günlük aktivite için sürekli olarak $KI üreten
  • Habitatlar, Kristaller ve daha fazlası gibi diğer oyun içi ürünlerini satmak
  • PvP Interaction

Genopets’te oyuncular, bir dizi mini oyunda evcil hayvanlarını birbirine düşürür. Bu savaşlar arenalarda gerçekleşir ve kazanan, düşen rakiplerinin eşyaları ve hamleleriyle ayrılır.

Küresel Kitle

Genopet’lerin kurulumu ve kullanımı kolaydır ve bir akıllı telefon aracılığıyla dünyanın her yerinden erişilebilir. Kullanıcıları kelimenin tam anlamıyla harekete geçiren basit bir konsepti vardır: Ücretsiz oyuncuların oyunda ilerlemek için sürekli çabaya (düzenli fiziksel aktivite) ihtiyacı vardır.

Bu arada, ödeme yapan oyuncular oyna-kazan konseptini  devam ettirebilir, ancak oyun ilerlemelerini hızlı bir şekilde izlemeyi ve Genopetlerinin değerini artırmayı seçebilirler. Genopetlerinin bakıma muhtaç hale gelmesini önlemek için kristalli habitatları kullanın ve $KI ve XP kazanmaya devam edin. Bu potansiyel aksilikler, oyuncuları zamanlarını Genopets’te geçirmeye ve oyuncular arasında Genopet NFT’leri ve Rafine Kristaller aracılığıyla ticaret yapmaya teşvik ederek daha büyük bir pazar fırsatı yaratıyor.

Sürükleyici grafikler

Şık tasarımı ve zarif 3D modelleri ile Genopets sizi içine çekecek ve oynat düğmesine bastığınız andan itibaren zaman tam anlamıyla su gibi akıp gidicek.

GENE Coin Nedir?

Genopetler, fayda ve yönetişim için kullanılan GENE belirteci tarafından yönetilir. Oyuncular yeni oyun içi özellikler için oy kullanabilir, yeni oyun içi içerik sürümlerine öncelikli VIP erişimi alabilir ve $GENE Token’larında ödüller kazanabilir.

GEN Token Tahsisi

GENE dağıtım programının dört hedefi vardır: Özel Satışlar, Kamu Satışları, ekip ve danışmanlar ve topluluk ve oynayarak kazan. token’ların halka arzına ek olarak, GENE token’ları 1-5 yıl boyunca kilitlenecek ve/veya lineer olarak dağıtılacaktır.

GENE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GENE Coin TL olarak işlem görmektedir. GENE Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi USD, toplam piyasa değeri USD cinsindendir. ”

Genopets Gene2

GENE Coin Yorum ve Geleceği

Genopets’in birçok avantajı vardır. Yeni başlayanlar için, kullanıcı dostu para basımı sağlayan güçlü Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Genopets’in konsepti de türünün ilk örneği ve güzel bir kullanıcı arayüzü, oyunu gezinmeyi ve oynamayı bir zevk haline getiriyor.

Ayrıca Genopets’in 8,3 milyon dolarlık desteği de oyuna duyulan güvenin bir göstergesi. Başlangıç finansmanı turuna katılanlar arasında Pantera Capital ve Konvoy Ventures gibi önde gelen yatırımcılar ve Twitch kurucu ortağı Kevin Lin gibi melek yatırımcılar yer alıyor.

GENE’nin uzun vadeli iyi bir yatırım olup olmadığını söylemek için henüz çok erken olsa da, projenin bir trend oluşturduğunu ve benzer başlıklara sahip yayınlara ilham verdiğini kesinlikle görebiliriz.

Umut vaat eden bir öncül ile Genopets, aldığı tüm övgüleri hak ediyor. Ancak, temel fikirler bir yana, herhangi bir teknik aksaklık veya hız sorunu oyun deneyimini etkileyebilir ve potansiyel kullanıcıları oyundan uzaklaştırabilir. Umarım Solana’yı üs olarak kullanmak bu sorunları ortadan kaldırır.

Genopets, bir kazan-kazan mekanizması ekleyerek NFT’lere canlandırıcı bir dönüş getiriyor: kullanıcıların sanal evcil hayvanları aracılığıyla gerçek dünyada seviye atlayabilecekleri ve gelişebilecekleri paralel bir çizgi çiziyor. Genel olarak, Genopetler sağlıklı kalmanın ve para kazanmanın eğlenceli bir yoludur. Ayrıntılar hala üzerinde çalışılırken, oyunun 2021’in sonlarında yerel bir iOS/Android mobil uygulaması olarak piyasaya sürüldü.

Ancak, GENE Tokenlerinin satışı (1933 Menkul Kıymetler Yasasının S Yönetmeliğinde tanımlandığı gibi), OFAC tarafından sağlanan yaptırımlı ülkelerde bulunan ABD’li kişiler veya bireyler tarafından kullanılamaz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.