Haberler

Golman Sachs, Hedefine FTX Borsasını Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Golman Sachs, hedefine FTX borsasını aldı. Özellikle kripto para sepetleri ile yatırım fırsatları sunan bir finansal yatırım kuruluşu olan Goldman Sachs’ın FTX kripto borsası ile daha iyi temaslar aradığı iddia ediliyor. Ayrıca her iki şirketin CEO’larının olası bir ortaklık için Mart ayında bir araya geldiği belirtildi. Ayrıca Goldman Sachs CEO’sunun bu ve ilgili endişeler konusunda FTX’e tavsiyelerde bulunan Wall Street bankasıyla da görüşmelerde olduğu belirtiliyor.

Goldman Sachs ve FTX

Goldman Sachs, kripto para borsası FTX ve yerel tokeni FTT için ayrı bir yapı kurmuş gibi görünüyor. Bu yaklaşımla, Goldman muhtemelen Amerika Birleşik Devletleri’nde bir tür kripto düzenlemesi olmaya çalışıyor olabilir. Ayrıca Goldman Sachs CEO’su David Solomon ve FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in kripto türev perakende ticareti hakkında bir sunum yapmaları ve bu fikirler üzerinde işbirliği yapmaları planlanıyor. Bununla birlikte, FTX’in Amerikan yan kuruluşunun, kripto türev marj işlemleri yürütmek için Mart ayında Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na (CFTC) başvurduğu da biliniyor.

Goldman Sachs Ve Ftx
Goldman Sachs Ve Ftx

Bu gelişmenin ardından Goldman’ın araya girerek CFTC ile FTX’in sunumlarındaki önerileri tartışmak üzere bir toplantı talep ettiği bildirildi. Mart ayında CFTC, FTX’in bir kongre endişesi olarak kripto türevi kullanımlarını ve gelecekteki finansman planlarında FTX için olası bir halka arz oluşturmanın faydalarını inceledi.

Aranan Kan Bulundu

Ocak ayından bu yana FTX, C Serisi yatırımda 400 milyon dolar artırdı ve toplamda 32 milyon dolar oldu. Borsanın ayrıca gelecekteki finansman turları hakkında araştırma yaptığına inanılıyor. Goldman Sachs, FTX’e olan ilgisi konusunda sessiz görünmüyor. Ayrıca Goldman’ın kripto aleminde halihazırda genişleyen ayak izleri de bu eylemlerle paralellik gösteriyor. Ayrıca, geleneksel Wall Street şirketlerinin kripto karşıtı görüşleri çok açık. Geleneksel şirketlerden kopma ve kripto ticareti yapma şansı ile Goldman, tam olarak FTX’in umduğu finansman olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.