Haberler

Güney Kore’den Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon Hakkında Tutuklama Kararı

Güney Kore mahkemesi Terra'nın kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore’den Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon hakkında tutuklama kararı. Güney Kore mahkemesi Terra’nın kurucusu Do Kwon için tutuklama emri çıkardı.

Bloomberg, bir Seul mahkemesinin Do Kwon ve diğer beş kişi için tutuklama emri çıkardığını bildirdi. Yerel bir gazete daha önce arama emrinin sermaye piyasası düzenlemelerinin ihlaliyle bağlantılı olduğunu bildirmişti.

Terra Kurucusu Do Kwon Hakkında Tutuklama Kararı

Hem Güney Kore’de hem de ABD’de tartışılmaya başlayan Do Kwon tarafında son gelişmelerin ardından Güney Kore’den yeni bir karar alındı. Terraform Labs’ı kurucusu Do Kwon, Güney Kore’nin Seul kentindeki bir mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Kripto para sektörüne olan inanç, Terra platformunun sabit parası olan TerraUSD’nin çökmesinin ardından Mayıs ayında düştü. Ancak piyasalar çöktü ve diğer bazı işletmeler de iflas başvurusunda bulundu.

Güney Kore, bu yılın Temmuz ayında Do Kwon’dan kendisine yönelik suçlamaları ele almasını istedi. Bununla birlikte, Do Kwon ilk röportajlarından birinde, Terra’nın çöküşünü araştıran Güney Koreli araştırmacıların Terra Blockchain ağı çöktükten sonra onunla temasa geçmediğini ve bunun piyasaya ciddi şekilde zarar verdiğini iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.