Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Günün Hacim Şampiyonları! Türk Yatırımcılar Hangi Kripto Paralara Daha Fazla İlgi Gösteriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
  1. Günün Hacim Şampiyonları! Türk Yatırımcılar Hangi Kripto Paralara Daha Fazla İlgi Gösteriyor! Türk yatırımcılar son 24 saatin en büyük kripto parasını sattı!

Ülkemin kripto para birimine artan ilgisi, günlük işlem hacminde hızlı bir artışa neden oldu. Bugün 17:30 itibariyle Türkiye borsasının toplam işlem hacmi 12,7 milyar liraya yükseldi. Yerli borsanın son 24 saatte 1,315 milyar ABD Doları değerinde işlem gerçekleştirmesi, Türk yatırımcıların hangi kripto paralarla ilgilendiğini de bize gösteriyor.

Türk Yatırımcıların En Çok Tercih Ettiği Kripto Paralar

İlk olarak, bu verileri hemen izlemenizi sağlayan bir hizmet var. Coinnewstr.com, yatırımcılar için Türkiye borsasının işlem hacmini ortaya koyan anlık bir veri akışı sağlar. Aşağıdaki tabloda, işlem gören daha fazla kripto para birimini görebilirsiniz.

21milyon.com’dan alınan verilere göre, son 24 saatte 12,78 milyar lira değerinde kripto para işlemi gerçekleştirildi. SHIB, CHZ ve HOT listenin başında. Bu üç kripto paranın oluşturduğu işlem hacmi (toplam işlem hacmi) %25+’dir. BtcTurk, Paribu ve Bitexen çiftleri en büyük beş işlem çiftini oluşturmaktadır.

Aşağıdaki tabloda pariteden bağımsız hacim dağılımını görebilirsiniz.

Elbette Türk yatırımcılar sadece yerel borsalarda işlem yapmıyor. Bu nedenle global ölçekte günün satış şampiyonunu çözmek gerekebilir.

Küresel Hacim Şampiyonları Kripto Paralar

Bugün, küresel kripto para ticaret hacmi 88,8 milyar ABD dolarına ulaştı. Bunların %1.3’ünden fazlası doğrudan yurtiçi borsalardan geldi. Aşağıdaki tabloda global hacim dağılımını görebilirsiniz. Elbette USDT listenin başında çünkü Tether paritesinde birçok işlem yapılıyor.

Shiba Inu‘nun (SHIB) işlem hacmi düşmüş olsa da hala ilk 5’te yer alıyor. Listede sonraki sırada, iki günde bir ATH’yi belirleyen Solana (SOL) var. Bitcoin ve ETH normalde ikinci ve üçüncü sırada yer alır.

Kripto para piyasasının piyasa değeri 2,76 trilyon ABD dolarıdır ve yazı yazılırken Bitcoin’in (BTC) piyasa hakimiyeti %42.2’ye düşmüştür. Bitcoin (BTC) 60.000 doların üzerinde konsolide olmaya devam ediyor. Bu süreci kullanarak, altcoinler önümüzdeki birkaç gün içinde daha da büyük kazançlar elde edebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.