Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Hafta Sonu Bu 3 Altcoin Patlama Gösterebilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta sonu bu 3 altcoin patlama gösterebilir. Analizlerin en temel etkileşimlerin Ethereum ani yükselişini getirebileceğini söyledi. Yaklaşık olarak 1 milyona yakın takipçisi ile kripto ve kripto ile alakalı benzer makaleler ve analizler paylaşan bir Youtube kanalı, muhtemel olmakla birlikte öncü bir altcoin Ethereum yükselişi bekliyor.

Altcoin CNTR analisti Austin, piyasada çokça bilinen altcoin tokenlerini daha yüksek fiyatlara iteceğini söylediği iki önemli faktörden bahsetti. Austin, büyük film stüdyolarının, özellikle Ethereum blok zincirinde, ticarete konu olmayan token (NFT) pazarına girdiğine dikkat çekti: “Eğer bir ETH hodler’ı (uzun vadeli sahibi) iseniz, bu büyük yeşil bayraktır. Austin, Ethereum’un önümüzdeki 24 saat içinde yükselmesinin önemli bir nedenini şöyle açıkladı: “Cuma günü, Ethereum opsiyon sözleşmelerinde 540 milyon dolardan fazla süre doldu. Neyse ki, bu sözleşmeler 5.000 dolarlık ETH hedefi olan tüccarları destekliyor. İyi haber şu ki, bu durumda boğalar kazanmış görünüyor. ”

Hafta Sonu Bu 3 Altcoin Patlama Gösterebilir

Daha sonra Altcoin Daily, merkezi olmayan video akışı platformu Theta Network (THETA) sahipleri için somut bir neden sundu: “Theta Network, Fuse.TV‘yi en yeni medya ortağı olarak karşılıyor. Bu sizi nasıl etkiliyor? (Oyuncu ve şarkıcı Amara La Negra) şimdi Theta’yı seçen diğer ünlüler listesine katıldı. Theta’nız varsa, bu sizin için büyük bir haber.”

Son olarak Austin, Enjin Metaverse’in kripto para birimi Enjin Coin’i (ENJ) inceledi. Enjin kısa süre önce geliştiricileri yalnızca platformu geliştirmeye yardımcı olacağına inandığı Metaverse blok zincirini kullanmaya teşvik edecek bir fon duyurdu. Analist: “Enjin, 100 milyon dolarlık yeni fonu aracılığıyla meta verilerini çeşitlendirmeyi umuyor. Efinity Metaverse Fund, Efinity tabanlı projelere dayalı tohum sermaye yatırımlarına odaklanacak.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.