Bitcoin HaberleriHaberler

Hareketli Günler Yaklaşıyor: Bitcoin (BTC) ETF Başvurusu Onaylanabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları uzun zamandır SEC’den gelebilecek bir ETF onayını dört gözle  bekliyor.  SEC, daha önce bekleyen ETF başvurularından bazıları için kararını ertelediğini duyurmuştu. Bazı analistlere göre gelecek günlerde ilk ETF onayı gelebilir.

Bitcoin ETF Onayı Gelebilir!

ProShares ETF için sadece 8 gün kaldı. Eğer SEC bu süre zarfında red sonucu almazsa başvurunun onaylanmış olma ihtimali artacak. Hatta bazı analistlere göre bu durum ProShares ETF için onay anlamına gelecek. Opsiyon ticareti yapan kripto para yatırımcıları onaya ve redde hazır görünüyor. Kontratlarda Put/Call oranı 1’in üzerine çıktı. Bu konu akşam saatlerinde Fidelitas Lex adlı kripto para analisti tarafından da gündeme getirildi.

Gary Gensler bilhassa Bitcoin ve Ethereum şeklinde kripto varlıklara itimatını birçok kez dile getirdi. Bitcoin ETF onayı için de Gensler negatif konuşmuyor. Ancak bunun için doğru devrin gelip gelmediği konusundaki şüphelerini dolaylı yoldan birçok kez beyan etti. Biden yönetimi ve ABD düzenleyicileri çeşitli gruplarla regülasyonlar üstünde çalışıyor. Kuvvetle mümkün kripto para düzenlemeleri tam anlamıyla gelmeden ETF onayı gelmeyecek. Ancak 8 gün içinde bir sürpriz olabilir ve onay itibariyle düzenlemeler duyurulabilir.

Hareketli Günler Yaklaşıyor!

Her iki ihtimalde de fiyat son aşama volatil olacaktır. Onay yada ret gelmesi halinde piyasalar bunu sert halde fiyatlayacaktır. Peki yatırımcıların ne yapması gerekiyor? Öncelikle teknik analizin yanında bu biçim temel gelişimleri yakından takip etmeniz gerekiyor. Yaklaşık yedi gün içinde oldukça mühim bir gelişme yaşayacağız. Bu süre zarfında kısa vadeli işlemler açmak size zarar ettirebilir.

Bitcoin (BTC) birkaç haftadır ciddi kazanımlar elde etti. Ancak bu yükseliş esnasında altcoinler de büyük seviyede düşüşlere tanık olduk. Şimdi ret gelmesi ve piyasanın düşüş yönünde domine edilmesi halinde altcoinler daha büyük kayıplar yaşayabilir. Güncel destek seviyelerini izleyerek aşağı yönlü bir kırılmada kayıplarınızı minimuma indirebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.