Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den, Binance CEO’su ile Görüşme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den, Binance CEO’su ile görüşme. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kendi Twitter sayfasında, hacim bakımından en büyük kripto para borsası Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile Blockchain ekosistemini ve dijital varlıkları değerlendirdiği bir görüşme yaptığını açıkladı.

“Değerlendirme Yaptık”

Bakan Nebati, kişisel Twitter hesabından toplantı hakkında yorum yaparak, “Binance’ın kurucusu Bay Changpeng Zhao ile video konferans yoluyla bir toplantı yaptık. Blockchain ekosistemini ve dijital para birimini değerlendirdik.
Notunu bıraktı ve video konferans fotoğraflarını paylaştı.

Nureddin Nebati

Kripto Para Birimleri için Piyasa Düzenlemesi

Türkiye uzun süredir kripto para sektörünü düzenlemeyi düşünüyor. Seçim bağlamında yasa taslağının ne zaman TBMM’ye teslim edileceği merak konusu. 1 Ekim’de Parlamento, mevcut aradan sonra mevcut yasama oturumuna devam edecek. Önümüzdeki yasama döneminde, kripto para birimi piyasasının düzenlenmesine ilişkin meclis görüşmelerine başlanması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.