HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Heyacanlandıran İddia! Barcelona’nın Resmi Forma Sponsoru Polkadot Olabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyada yer alan haberlere göre İspanya’nın önde gelen futbol kulübü FC Barcelona, Blockchain protokolü Polkadot ile sponsorluk anlaşması yapabilir. Bu anlamda Katalan kulübünün Blok zinciri protokolü Polkadot ve Spotify arasından seçim yapması bekleniyor.

Polkadot, Barcelona’ya Sponsor Mu Oluyor?

Dünyanın en popüler futbol kulüplerinden biri olan FC Barcelona, ​​olası bir sponsorluk anlaşması için Polkadot ile görüşüyor. Hali hazırda Rakuten ile anlaşması bulunan Barcelona, şu anda Japon e-ticaret şirketinin logosu formasında taşıyor. Barcelona’nın Rakuten ile sözleşmesi Temmuz 2022’de sona erecek. Bu kapsamda kulüp için yeni bir sponsor açığı bulunuyor.

Polkadot Barcelona
Polkadot Barcelona

Barcelona yetkililerinin yakın tarihli bir açıklamasına göre Polkadot blok zinciri, incelenen sponsorluk seçeneklerinden biri durumunda. Kulübe göre Polkadot, yüksek verimli bir blok zinciridir. Kulübün ayrıca olası resmi sponsorlarından biri olarak Spotify’ı değerlendirdiği belirtildi.

Yapılan açıklamada iki seçeneğin kapsamlı bir şekilde inceleneceği ve Barcelona uzun vadeli hedeflerine en uygun olanı seçeceği belirtildi. Resmi açıklamada, “Kulüp, uzun vadede en faydalı işleme ulaşmak için her seçeneği derinlemesine analiz ederik sabırlı bir şekilde incelenecek” denildi.

Barcelona, geçtiğimiz yıl Ownix ​​NFT pazar yeri ile bir ortaklık anlaşması yaptı. Ancak bu anlaşma, Ownix’in yöneticilerinden biri olan Moshe Hogeg’in dolandırıcılık ve diğer suçlardan hapse atılmasından kısa bir süre sonra iptal edildi.

Spor Endüstrisinde Kripto Sponsor Etkisi

Geçtiğimiz yıl boyunca, birçok spor kulübü çeşitli kripto para sponsorluk anlaşmasına imza attı.  Bilindiği üzere kripto para firmaları, marka görünürlüğünü artırmak için spor sektörüne giriyor. En tanınmış kripto para şirketlerinden bazıları geçen yıl önemli sponsorluk anlaşmaları imzaladı. İlk olarak Afrika Futbol Konfederasyonu ve Binance resmi olarak bir anlaşmaya vardı. Öte yandan NBA, Coinbase borsası ile bir anlaşırken, mabed Staples Center’ın adı Crypto com Arena olarak değiştirildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.