Haberler

Coinbase, Hindistan’da Kripto Hizmeti Vermeye Başladığını Duyurdu!

Coinbase Hintli Kullanıcılara Kripto Varlık Hizmeti Sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, Hindistan’da kripto hizmeti vermeye başladığını duyurdu. Coinbase, Hintli kullanıcılara kripto varlık ticareti hizmetleri sunmaya başladı.

Hindistan’ın teknolojik başkenti Bengaluru’daki bir etkinlikte, ABD’nin en büyük kripto varlık ticaret platformu olan Coinbase, ülkede kripto varlık ticareti hizmetleri satmaya başladığını açıkladı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin Hindistan’daki uzun vadeli yatırımının önemini vurguladı. Armstrong ayrıca, 1 Nisan vergi faturasının bir sonucu olarak ülkenin kripto varlıklara olan ilgisinin azaldığını da itiraf etti. Daha önce bildirdiğimiz gibi, ülke kripto varlık kazançlarına %30 vergi uygulayan bir yasa çıkardı. Konuyla ilgili açıklamalarında şunları ifade etti: “Bu teknolojiyi getirmenin kolay olmayacağını biliyoruz. Nasıl gelişeceğini tam olarak bilmiyoruz. Ancak banka ortakları, düzenleyiciler, en önemlisi Hint halkı ile çalışmaya kararlıyız çünkü kripto paralara gerçek bir ilgi gösteriyorlar ve bu hizmet ve ürünlerin bazılarına erişmek için gerçekten istek duyuyorlar.”

Coinbase ayrıca, yıl sonuna kadar Hindistan’daki merkezinde 1.000 personeli işe almayı hedeflediğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.