HaberlerMetaverse Haberleri

HSBC, Müşterilerine Metaverse Fırsatları Sunmak için Fon Başlatıyor!

HSBC, Müşterileri için Metaverse Fonu Oluşturdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

HSBC, Müşterilerine Metaverse Fırsatları Sunmak için Fon Başlatıyor. İngiltere merkezli küresel bir yatırım bankası ve finansal hizmetler firması olan HSBC Holdings Plc, Birleşik Krallık’taki sanal gerçeklik pazarını genişletmek amacıyla Hong Kong ve Singapur’daki özel bankacılık müşterilerine metaverse umutları sağlamak için bir fon oluşturdu.

HSBC, Metaverse Dünyasındaki  Şirketlere Yatırım Yapmayı Amaçlıyor

Asyalı Müşterileri Için Hsbc, Metaverse Fonunu Devreye Koydu!
Asyalı Müşterileri Için Hsbc, Metaverse Fonunu Devreye Koydu

Londra merkezli bankadan yapılan açıklamaya göre, HSBC Asset Management‘ın isteğe bağlı portföyü, metaverse ekosistemindeki şirketlere yatırım yapmaya odaklanıyor ve önümüzdeki on yılda metaverse’deki küresel gelişme beklentilerini yakalamayı hedefliyor.

Geçen ay HSBC, spor, e-spor ve oyun tutkunları için bir web sitesi satın alarak metaverse ilk adımını attı. CEO Noel Quinn’in, bankanın bir kripto para birimi alım satım masası açma veya dijital para birimlerini müşteri varlıkları olarak kullanma planı olmadığına dair önceki açıklamalarına rağmen, banka bu alanda bir dizi girişimde bulunmaya devam ediyor.

HSBC Asset Management portföy yöneticisi Nicholas Dowell, Londra’da şu açıklamaları yaptı: “Metaverse birçok kişi tarafından internetin evriminde bir sonraki aşama olarak görülüyor ve günlük yaşamlarımız üzerinde etkili olması bekleniyor.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.