Haberler

Hublot, Saat Satışında Kripto Paraları Kabul Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hublot, saat satışında kripto paraları kabul ediyor.  Hublot saatler artık kripto para birimleri ile satın alınabilecek.
İsviçreli saat şirketi Hublot, ‘Big Bang Unico Grey’ adlı yeni bir sınırlı üretim  lüks saatleri saati tanıttı. Kullanıcılar bu saatleri kripto para ödeme sitesi BitPay üzerinden ödeme yaparak edinebilecekler.

Bu türden toplam 200 saat yalnızca Hublot pazarında satışa sunuldu. Bu tür lüks markaların çoğu artık kripto ödemelerini benimsedi. Kripto para endüstrisindeki yaygın düşüşe rağmen, bu markalar Bitcoin’i bir ödeme seçeneği olarak kullanmaya istekli.

Son zamanlarda Tag Heuer, Gucci ve Balenciaga gibi ünlü işletmeler de bitcoin ödemeleri almaya başladı. Diğer bazı premium markalar da şu anda kripto para birimleri ile ödeme yapma test aşamasında bulunuyor. Tanınmış bir kripto altyapı sağlayıcısı olan BitPay gibi ödeme aracıları, bu işletmelerin kripto arenasına girmesini kolaylaştırıyor.

Saatler Web Sitesinden Alınabiliyor

Bu sınırlı üretim “Big Bang Unico Grey” saatin fiyatı yaklaşık 27.200 Euro’dur. Bu saatlerden birini satın almak için, dijital varlığın bugünkü fiyatına bağlı olarak 1 BTC’nin biraz üzerinde bir ödeme yapılması gerekiyor. Saatler şu anda markanın web sitesinde satın alınabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.