Haberler

Huobi Global’den Kullanıcıya Güven Veren Şeffaflık Raporu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para basınında iflas eden FTX borsasının 600 milyon dolarlık hack saldırısına uğramasının yankıları sürüyor. Bu olayın ardından kripto para topluluğu üyelerinin sarsılan güveni özellikle kripto para borsaları tarafından yeniden tahsis edilmeye çalışılıyor. Popüler kripto para borsası Huobi Global, kullanıcı fonlarının güvende tutulduğuna dair kafa karışıklığını gidermek amacıyla şeffaflık raporu yayımladı. Söz konusu raporda rezervlerin toplam tahmini değerinin 3.5 milyar dolar olduğu belirtiliyor.

Borsalar Rezervlerini Açıklamaya Başladı

Kripto Borsa

Kripto para alım satım platformları, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda rezervlerini açıklamaya başladı. İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance platformu 10 Kasım tarihinde rezerv listesini yayınlamıştı. Dev borsanın soğuk cüzdan ve rezerv listesine göre 69 milyar dolarlık kripto bakiyesi olduğu görüldü. Dünya çapında hizmet veren kripto para borsaları son günlerde kullanıcılara rezerv durumunu bildiren raporlar yayımlıyor.

Huobi Global’in Kripto Rezerv Dağılımı

Kullanıcılara, fonlarının başka yatırımlara aktarılmadığını ve borsada güvende olduğunu göstermek için rezerv kanıtı raporları peş peşe geldi. Son olarak Huobi Global’in yayımladığı raporda rezervdeki kripto paralar şu şekilde sıralandı: “Huobi, sıcak ve soğuk cüzdanlarımızın bakiyelerini açıkça belirtmek ve bu şeffaflığı da ileriye dönük bir rutin haline getirmek için şimdiden harekete geçiyor. 900 milyon dolar değerinde HT Token, 9.7 milyar TRX, 820 milyon USDT, 274 bin ETH ve 32 bin BTC bulunuyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.